Vi har fået ny skribent! Velkommen til Sara Torvallbach

Facts

Sara Torvallbach

Mentor, underviser, forfatter og en moderne pioner. 

 Iværksætter & Indehaver af koncepterne: 

No Stress Akademiet, www.nostressakademiet.dk  

My Body is My Boss, www.mybodyboss.com

sarabjork.dk  

I AM WOMAN Shakti-Sister-Cacao Circles 

og Let’s Build your Business. 

Det er med stor fornøjelse, at vi her på ChriChri redaktionen kan byde velkommen til vores nye skribent, Sara Torvallbach. Saras mission er at hjælpe kvinder med at huske, hvem de i sandhed er, samt hvordan de lever et liv i tråd med det, via forskellige vinkler.  

Hvem er Sara?

Jeg er halvt norsk, født og opvokset i Danmark, og bor i dag størstedelen af året på Bali. Stedet mit hjerte kalder sit hjem. Jeg er både introvert og ekstrovert, dog udelukkende introvert, når jeg skal lade op eller er utryg i min omgivelser. 

Jeg er en energinørd der mærker stemninger og de usagte ord langt mere larmende, end de der faktisk bliver sagt. Jeg et ordmenneske der erkender igennem tale, og ofte må snakke og få sat ord på, før jeg forstår mig selv. Jeg er et B-menneske der mærker mig selv bedst, når alt er stille, og alle andre er gået i seng. Og så er jeg en tidsoptimist der altid har super god tid, lige indtil jeg har travlt. Jeg har altid følt mig anderledes. Som et blåt menneske, et sted hvor alle andre er grønne. 

Jeg har brugt størstedelen af mine unge år på at føle mig forkert, fordi jeg ikke var som alle de andre, selvom jeg kamuflerede mig som “normal”, så godt jeg kunne. Jeg er kvinde med stort K, som dagligt balancerer en dans mellem hvilepuls og følelsesstorm. Jeg er oprindeligt uddannet bankrådgiver, og jeg troede min vej i livet skulle være bag et skrivebord i finanskoncernernes tunge verden. 

Jeg knækkede med stress som 23-årig, og det blev mit livs helt store vendepunkt.  

Jeg filosoferer nok mere om livets store rammer end de fleste, og så er jeg spirituel ud i alle fingerspidser og tror i bund og grund på, at hjertet er den mest undervurderede superpower vi kvinder kan tappe ind I, og regere vores liv fra. 

Og sidst men ikke mindst, er jeg sådan en der finder det utroligt kompliceret at skulle beskrive mig selv i en lille introtekst som denne. Jeg er jo alt muligt, der både kan defineres, og som samtidig slet ikke kan. Jeg er alt og intet på samme tid. Helt unik som mig, og samtidig blot et stort spejl til dig. 

Jeg har igennem en årrække dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe og inspirere mennesker med at slå op med de leveregler der gør dem triste, trætte, tykke, stressede og ulykkelige. 

Der skal ikke mange ture i metroen til, før vi kigger i vores medsøstre og medbrødres ansigter og må konstatere, at noget er galt. Øjnene er mere slukkede, livsløse og døde for gnist, end de er livlige, hjertevarme, nysgerrige, åbne og passionerede. Vi emmer af lidelse, travlhed, gråhed og ensomhed i Danmark. Mange af os er ganske enkelt lukkede og slukkede for den sjæl, vi har plantet indeni, som gerne skulle minde os om hvem vi er, hvad vi er her for, og hvilken vej vi skal i livet. Tilbage står vi med en navigerings-blind følelse af ikke at kende op og ned, bare fortsætte ud af stien, som vi har lært. Lammede for yderpunktsfølelserne. Vi kan kun føle mellemtilfredsheden.

Og før vi har set os om, er livet gået, eller vi er blevet navigeret med et kæmpe wake up call i form af et knæk eller chok. En udefinerbar og uventet oplevelse, der for altid ændrer vores verdensbillede og syn på os selv. Hvor vi hverken kan eller skal leve på den moderne måde, med fart over feltet, karrierejobs, familieliv, stort hus og pensionsopsparing, der gør os nødsaget til at passe ned i en boks, hvor kun hovedets talenter inden for analyse, kontrol og planlægning, kan få sin stemme hørt. 

Et knæk er nogle gange den største gave, livet kan give dig. Helt som den blev det for mig. Et knæk er smertefuldt, men én ting gør den ret effektivt. DEN NAVIGERER DIG.

Læs med her, hvor du kan læse Saras første klumme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er