[single_post_category_name]

Min skamfulde kropshistorie, er min sande motivation for en ny

Øgenavnet Bumse-Sara, ondt i mavsen og manglende evne til at komme ud af sengen. Det var ”The Story of My Life” i mine teenageår. Ikke den mest romantiske historie, men den virkelige fra mit liv. Faktisk er den så øm for mig, at den første linje har været slettet op til flere gange i denne artikel 

Hver en kvinde har stået overfor skamfulde udfordringer med sin krop igennem tiden. Du ønsker måske ikke selv at tænke på disse, hvilket jeg forstår, men det er en skam, for det er lige der nøglen ligger til en fremtidig historie uden. Personligt har jeg det meste af mit liv været mega udfordret på tre helt specifikke områder med min krop. Tre meget skamfulde emner, hvis jeg selv skal sige det. 

LÆS OGSÅ: Den dag jeg slog op med det normale liv

Bumser, maven og mangel på energi 

1) Min hud var gennem alle teenageårene fuldstændig dækket af bumser, indtil lægen gav mig p-piller som godt nok rengjorde min hud, men samtidig skød mig dybt ind i puberteten med yoyovægt og for store og skamfyldte bryster til min smag og kropsbygning. At jeg samtidig havde bøjle på tænderne og grønlilla briller der matchede elastikkerne på tandbøjlen, gjorde ikke looket mindre ømt kan du nok forestille dig. haha. Og den ene gang jeg hørte en pige havde omtalt mig som Bumse-Sara husker jeg stadig så så tydeligt og smertefuldt, som var det i går. Den ramte nemlig plet på noget jeg dagligt ikke kunne udstå at kigge mig selv i spejlet for. 

2) En ydmygende kikkertundersøgelse ved lægen med en efterfølgende mavediagnose om kronisk tyktarmsbetændelse. Nemlig sådan en af slagsen der bare aldrig fungerede og altid gjorde det svært at være til i min egen krop.

3) Og så det gigantiske stressknæk efter et årti med ukærlige vaner med usund perfektionisme, knokleri og slavepiskeri, som resulterede i en manglende evne til både at sove, huske, læse, komme ud af sengen, overskue livet og trække energi op til et bad.

Denne der kropshistorie der stadig giver mig lidt ondt i maven når jeg skriver den her, men som samtidig er min allerstørste navigeringspind for, hvorfor jeg de sidste 5 år har haft mere glød, glæde, vitalitet og energi end jeg har oplevet før. For ikke at snakke om en krop jeg i dag er rigtig glad for og føler både passer smukt til mig, men også til min kropsbygning. 

Jeg forstod nemlig en ting, jeg har levet efter lige siden. – MY BODY IS MY BOSS 

Kærligst, S
Ps: Du er virkelig langt fra den eneste der slider med kropslige ting du skammer dig over og er ked af. Det er bare ikke noget der snakkes om så ofte, eller som du nødvendigvis kan se på andre. Det vil jeg rigtig gerne minde dig om.  

Se videoen her og hør hvordan du kan bruge din kropshistorie til kærligt at lade din fremtidig have en helt anden en af slagsen:  

 
I den oprindelige video fra My Body is My Boss forløbet, fortæller Sara, dybt privat om de mest skamfulde udfordringer hun har haft med kroppen igennem livet, og hvordan disse er hendes helt store og naturlige motivation i dag, for at kunne opretholde en sund livsstil der giver hende glød, glæde, energi og en kropsvægt der passer til hende.

Trods de mange udfordringer i bagagen. “Dette er en forkortet udgave af forløbsvideoen, som har til henseende at give dig stof til eftertanke på din sundhedsvej”

LÆS OGSÅ: Føler du dig pludselig 5 kg tykkere end i går? Gør disse 3 ting – de virker! 

MY BODY IS MY BOSS
Et personligt 12 ugers online forløb til kvinder, der ønsker at etablere en sund og lækker livsstil, samt have det fantastisk med sin krop. I forløbet får du alle hemmelighederne, rutinerne, erfaringerne, samt køreplaner, viden og støtte til at nå en livsstil, der bl.a giver dig kroppen du drømmer om.

Læs mere om det 12 uger online forløb HER

Kan indeholde affiliate links. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide