Far til Fire Piger: om at være den forfængelige mand

Facts

Allan er 35 år og er gift med sit livs største kærlighed, som han har fire dejlige piger sammen med.

– Besøg Allans blog her

– Følg Allan på Instagram her

Må mænd gå på detox, og gå op i hud og hår på lige niveau med os kvinder? Hvis du spørger Allan Stage, ChriChri’s faste klummeskribent, lyder der et rungende ja.

Her fortæller Allan ærligt om livet som forfængelig mand og giver en lille opsang til alle dem, der mener, at ansigtsmasker og juice-kure udelukkende er forbeholdt kvinder.

LÆS OGSÅ: Om at have mange børn…

Jeg har selvindsigt nok til at vide, at jeg ikke er topmaskulin. Jeg har altid omgivet mig med piger og har kun nogle få rigtig gode drengevenner. Jeg var ikke et fodboldbarn, men troede, at jeg skulle være skuespiller og sanger. En tanke, som ikke var helt så nem at passe ind i ”kasserne” ude på landet. Nu arbejder jeg i modebranchen, som igen omgiver mig med kvinder, mænd, der opfører sig som kvinder, og kun en lille brøkdel mænd.

Jeg har altid gået op i, hvordan jeg så ud – ikke sådan sygeligt – men nok til at jeg har nogle daglige rutiner og ofte afprøver produkter og nye kosttendenser, som andre mænd måske ikke hopper ud i. Jeg ser mig selv springe hovedkulds ud i en juice detox-periode. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig på, om jeg måske lige taber mig en smule – de der kilo de der er lidt svære at komme af med. Jeg er nysgerrig efter, om jeg føler mig helt anderledes i kroppen bagefter.

Jeg afprøver også underlige masker til ansigtet og sidder stolt i sofaen med hustruen (som har samme maske på, bevares). Derhjemme står den på daglig ansigtsvask og cremer til ansigtet og kroppen. Trimning af diverse hårvækster (hvem fanden sagde, at der skulle vokse hår ud af ørerne?) og generel afprøvning af diverse shampooer, som sikrer (eller nærmest garanterer), at jeg får mere hår, og at mine høje tindinger bliver knap så høje.

Min kropsindsigt er måske ikke så realistisk. Jeg er typen, som tidligere regnede med, at jeg ved at spise medium sundt og løbe ville få en sportslig krop (som Burhan G eller ham den trænede fra Nik & Jay). Typen, som efterfølgende påbegynder træningsforløb med hjælp fra verdens sejeste veninde (Tak, Camilla Malmberg). For hvem ved, måske ender jeg faktisk med en sportslig krop? Jeg tror faktisk, at min hustru griner diskret over mine forhåbninger om nogensinde at få sådan en krop. Hun kender mig jo. Måske burde jeg overraske hende (næste år altså) med min nye krop? Eller måske skal jeg bare indse, at kroppen måske kan bliver sund(ere), men aldrig helt SÅ sportslig?

LÆS OGSÅ: Far til fire piger: Om at holde en skøn sommerferie i Danmark

En ting er sikkert. Jeg er med garanti en forfængelig mand. En mand, der går op i, hvordan jeg ser ud, og er stolt af det. Jeg vil faktisk mene, at alle os mænd burde omfavne forfængeligheden en smule mere. Og jeg mener desuden også, at kvinderne kan nyde godt af at have sig en forfængelig mand. Man kan sagtens gå op i sit udseende og stadig være en mand!

Spørger man mig, bør vi gøre op med tanken om, at det er tøset at rense sit ansigt og bruge ansigtscreme. Forfængelige mænd ser vanvittig godt ud, og i sidste ende er det vel i virkeligheden en win-win for kvinder såvel som mænd!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være