Kiss & Drive: Land Rover – en schweitzerkniv af oplevelser


Christina Wedel 

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist 

– Christinawedel.dk – 

– Kissanddrive.dk – 

Jeg har altid været lidt bange for rigtig off-roadkørsel, mest fordi jeg ikke har lært det. Som bekendt er kvinder eksperter i at undgå det, de ikke ved noget om. Det har jeg gjort noget ved, og tog imod invitationen til at komme til Tirsbæk Gods ved Vejle, for at prøve den nye Land Rover Discovery. 

Det er sådan en rigtig godsejerbil, som klæder et gods eller ja mig selv, sagde hunden. Det hedder også en SUV, som er betegnelsen for sådan en by/terrænbil. Og jeg elsker SUV biler, for jeg er høj og bred, og den gør mig tryg og får mig til at se lille ud… 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Så gør dog den bil ren!

Den bil er så høj, stærk og sej, at jeg er en smule forført, efter en hel dag med den omkring mig. Det der var det vildeste for mig, var den kontroltab man skulle ud i, når man skulle overgive sig til teknikken. Den bil kan ALT, når det kommer til survival. Bagklappen kan bære 300 kg. Der er 9 USB stik i bilen. Den kan bakke en trailer for dig, og så er der plads til 7 personer med GOD benplads. Den kan køre i pløre, vand, mudder, grus og sand. Den kan kravle på sten og bakker, og holde igen. Det er alt sammen et spørgsmål om, at føreren ikke spiller smart, men overlader sig 100 % til bilen, og det den er bedst til. 

Den koster fra 900.000 kr. og op til 1.5 millioner. Alt efter motorstørrelse og udstyr. Du kan læse mere om den her

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Ren elbil – det er smart 

Jeg tog derover sammen med Allan fra Bungalow5, og han ved lige så lidt om at køre 4×4, som jeg. Derimod er han sindssyg til at tage billeder, har sindssyg god smag og ved alt om indretning, som du kan se mere om her. Og så har han en drone.. Du ved sådan et kamera med propel, som kan flyve 100 meter oppe i luften. Det betyder selvfølgelig, at vi både har leget, filmet og kørt bil. Det er der kommet en super fed video ud af, som du kan se nedenfor. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og