Vi har fået ny skribent! Velkommen til Miriam Wirenfeldt

Facts


Miriam Wirenfeldt

Psykoterapeutstuderende på Frederiksberg, uddannet lærer, underviser flygtninge og indvandrere i dansk. 

Elsker mennesker, kærlighed og autenticitet. 

Vi siger i dag velkommen til en ny skribent her på ChriChri! Miriam Wirenfeldt kommer til at skrive artikler med psykologisk indhold til vores livsstilsunivers her på ChriChri. Hun nyder at fordybe sig i viden om og kontakt med den menneskelige psyke, og ønsker at dele sin passion og viden med andre kvinder. 

LÆS OGSÅ: Miriam Wirenfeldt: Udforsk dine drømme

Miriam har en humanistisk uddannelsesbaggrund og underviser til dagligt flygtninge og indvandrere i dansk i København. Pt er hun i gang med en 4-årig neuroaffektiv psykoterapeutisk uddannelse på Frederiksberg. 

Udgangspunktet i artiklerne findes i forståelsen af, at mennesket er holistisk; ånd, sjæl, sind og den fysiske krop er alle forbundet. Hvis man stræber imod at være en autentisk, sund og balanceret udgave af sig selv, bør man ikke kun beskæftige sig med enkeltdele af sig selv – man må se sig selv som en helhed.

Miriam er en nysgerrig og åben sjæl, der ønsker at inspirere andre sjæle til at opdage deres udviklingspotentiale. Det er vigtigt at den moderne travle danske kvinde, der skal være dygtig til alting, husker at stoppe op, være i nuet og mærke sig selv. Det vil Miriam komme med bud på, hvordan man kan gøre. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og