[single_post_category_name]

Kiss&Drive: Handy as Hell – Årets varebil 2017

Vores kære klummeskribent Christina Wedel fra Kiss&Drive har været til varevognstræf, og til det har hun følgende at sige: 

LÆS OGSÅ: Kiss&Drive: Åh nej! Jeg kan ikke lide bilen.

Ja, jeg har været til varevognstræf, og der blev gloet. Måske ikke kun fordi jeg havde en god hårdag, men også fordi, at det vidst er “mest for mænd”. Men det er noget sludder. Vi tøser elsker plads, komfort og hurtige løsninger.

 

 

 

 

 

Jeg har kørt i en af Peugeots varebiler, Peugeot Expert og lavet en lille film til dig her:  

 

Her kan du se alle Peugeots varebiler http://www.professional.peugeot.dk/varebiler/

Her kan du (prøve) at læse om reglerne for papegøje (delvis privatbrug og arbejdskørsel) og gule blader (KUN arbejdskørsel)

Jeg synes det er svært at gennemskue, men så ved jeg, at de kan hjælpe ude i salgscentrene. http://www.skat.dk/skat.aspx?oId=2234516&vId=0

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Land Rover – en schweitzerkniv af oplevelser

Ps. Hvis jeg skulle købe den blev det Premium modellen – for den har ALT du har brug for. De sensoraktiverede skydedøre og den ekstra længeplads under sædet gjorde det for mig. Bakkekamera og touch-skærm kan jeg slet ikke se man kan undvære på job.  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide