Klummer

Kiss&Drive: Åh nej! Jeg kan ikke lide bilen.

Facts

Christina Wedel

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist

Christinawedel.dk

Kissanddrive.dk

Vores kære klummeskribent Christina Wedel fra Kiss&Drive har fået lov til at prøvekøre den nye Audi Q2. Audi selv har følgende at sige om bilen: Med det ungdommelige og udfordrende design, og med alt det avancerede udstyr ombord, er den kompakte SUV en urban bil til dagligdagens køreture og til fritiden. Den forener et progressivt design med et højt niveau af funktionalitet. Hvad mon Christina siger? 


Jeg glæder mig altid til at køre Audi. Det er altid mega velkørende biler

Det er denne AUDI Q2 også. Den kører langt på literen, har skøn gearskifte og et godt anlæg…
Den er bare ikke pæn!
Det er ikke let for mig, når jeg tester biler jeg ikke tænder på. Og det er jo det der er med damer og biler. Vi ”tænder” på lyde, former, farver osv. Jeg kan ikke ”forestille” mig andet end det jeg ser.

 Se filmen, hvor jeg hoster mig igennem en anmeldelse af Audi Q2 her:

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *