Rikke May: Hold på 'hat og handsker'- Turen går til Bali 

Rikke May: Hold på 'hat og handsker'- Turen går til Bali 


af Rikke May

Rikke May

Rikke May er 34 år, og bor i Singapore med sin kæreste 
og 8-årig datter. Til dagligt er hun hjemmegående husmor og blogger.

Læs mere om Rikke på hendes blog: Theinsider.dk

Af alle feriedestinationer, må jeg nok sige at Bali er mit ultimative favorit sted at flyve hen, ikke kun fordi det tager 2 1/2 time fra Singapore, men fordi det virkelig er et skønt sted at besøge. Folkene er venlige, maden er magisk - og priserne er helt i bund. Det kan få selv en på SU til at føle sig som dronning (…eller konge). 

LÆS OGSÅ: Rikke May: Når man starter fra bunden. Sutter den op fra slap og lever af popcornpenge

Det er da også stukket helt af, som fluepapir på en varm sommeraften. Fra første gang Mie ( www.wewonder.dk) & Kat  ( www.wearemad.dk) drog afsted til Bali, uden at vide, hvor vi skulle bo, hvad vi skulle spise eller opleve, er Bali blevet kåret som nummer 1 rejsedestination, foran New York, LA, Paris etc. Og det kan jeg virkelig godt forstå. For der er virkelig dejligt.

Jeg har selv været på Bali 6 gange nu, og min 7 tur bliver i Oktober, hvor jeg skal afsted med min svigerfamilie. Vi er nok ikke så gode til, der skal være for mange forandring hele tiden, vi kan godt lide det trygge og det velkendte, så turen for os går altid til Seminyak. Det ligger 20 min fra Denpensar hvor lufthavnen ligger. Jeg har en chauffør som jeg bruger hver gang, og vores hotel kan også tilbyde afhentning for det sølle beløb af 120 kr.

Rigtig mange skriver til mig, hvad skal vi medbringe til Bali, hvad skal vi se, og hvad skal vi ikke spilde tiden på, så jeg vil prøve at koge det lidt ned til hvad jeg synes der er Do´s and Dont´s;

VALUTA: Medbring altid penge, der er vekslet til IDR Indonesian Rupiah, for i mange af deres hæveautomater kan du kun hæve 750 kr ad gangen, og det er altså noget af et arbejde, hele tiden at skulle hæve penge. Så sørg for at have rigeligt med i din 'Portemone'. Godt nok er det billigt på Bali, men så billigt er det ikke, at man overlever på så lidt cash... Du skal IKKE bruge US Dollars når du rejser til Bali, som mange tror. No need ; )

Når du skal hæve penge, så må du aldrig, og jeg siger aldrig hæve i kioskerne rundt omkring, de har nemlig ATM´s, men jeg har hørt om mange episoder, hvor folk ikke får deres kort med retur, og når de opdater det er væk, så er der misbrugt 10-15.000 kr på dit kort, på én aften - og det er super ærgerligt. Så altid gå ind i de hæveautomater, der ligner en telefonboks.

UDREGNING AF VALUTA: Jeg plejer at sige som hovedregel, man fjerner nullerne og dividere med 2. Så hvis jeg har en million 1.000.000 Rupiah så fjerner jeg de 3 nuller, og halvere 1000 : 2 = 500. Så det vil sige 1 MIO svarer til 500 danske kroner +/-

TYVERI: Du skal passe rigtig godt på dine ting, for folk er fattige, som i rigtig fattige på Bali. Så frist ingen svage sjæle. Lad ikke ting ligge på dit hotelværelse, ej hellere computer fremme etc. Hvis du har 'guld og diamanter' så lad dem blive hjemme i Danmark, for du skal ikke bruge dem alligevel. Jeg har lært min lektie, jeg har lige været i Frankring og fået stjålet mit ur, fra vores hotelværelse, fra min håndtaske, der var gemt i vores klædeskab under to hovedpuder. Det kommer ikke til at ske igen. Lesson learned. Så flash ikke dine ting rundt omkring.

TAXA TRANSPORT sørg altid for i tjekker om taxaen har taxameter. Hvis den ikke har det, skal i IKKE og jeg siger IKKE sætte jer ind i den. Så bliver i 100% taget ved næsen. Den skal starte på 7000 af deres penge, hvilket svarer til 3.5 DKK. Taxa er meget billigt på Bali du kan nærmest køre til verdens ende, og stadig kun betale hvad der svarer til startgebyr i DK. De tager KUN i mod cash betaling. Så ha´altid små sedler, for de kan ikke give tilbage (siger de). Kør KUN med taxa firmaet der hedder BLUE BIRD, og lad dig ikke narre af kopi firmaerne derude. 

CHAUFFØR hvis i ankommer til Denpensar Lufthavn og mangler en god chauffør, så skal i skrive til vores ven der hedder KADEK IBOB i finder ham på Facebook og kan bare adde ham som ven, og skrive til ham der, han skriver tilbage med det samme. Husk tidsforskellen. Du kan også finde ham på Whats App: +62 81 236 52846 Han er både loyal og enormt rar, bare hils fra mig. Et stort 5 tal til Ibob ♥ 

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN: Hvis du ikke har aftalt noget med hotellet eller 'Ibob the man', så er der en lille transport bod, når du kommer ud af lufthavnen, lige efter du har fået bagage. De hedder BLUE BIRD ligesom taxaerne i byen. De ligger til højre, når du kommer ud i ankomsthallen, før du går helt ud af lufthavnen. De er sjovt nok iklædt blå uniform og der et stort skilt hvor der står BLUE BIRD. Men jeg vil klart anbefale at man har aftalt det på forhånd. Tag IKKE en random taxa, for de står og de er meget aggressive, og du kommer til at betale 10X prisen. 

LAV NU DIN REASEARCH på Bali kan du leve på lige den måde du vil. Er du til grønne områder og muligheden for at støde på dyr der IKKE findes i Danmark så er UBUD et godt svar på det eksotiske. Hverken M eller jeg er til survival livet, så vi bor altid på TS SUITES der er et city hotel i Seminyak, høøøøjt oppe hvor ingen dyr kommer. Der føler jeg mig tryg og 100% sikker når jeg er sammen med Bella. Så er du til Wild Life så kan du sagtens tage til de lidt mere grønne/skov områder, er du ikke til det, så skal du nok finde en anden løsning. Jeg bor feks. heller ikke i hus her, for jeg er så enormt bange for små krible krable dyr, og mange huse er åbne og der er ingen tag over badeværelserne, og det magter Riksen bare ikke. Baaaaah.

BEFOLKNINGEN er SÅ søde. Der er ikke det de ikke vil hjælpe med, og de spørger gladeligt hvor man kommer fra, og hvordan man har det etc. etc. Altid smilende og med hjertet på det rette sted. Man skal prøve på ikke at blive sure på dem, for det forstår de ikke. De kæmper alle for at overleve, og de har alle børn der skal have mad på bordet, og vil til hver en tid gerne sælge en masse (lort) til en, om det så er en stor mørk oplukker i form af en diller, eller FALVIN FLEIN t-shirts, You name it. They got it.

REJSEBOG: Glem alt om kedelige rejsebøger, som alligvel ikke fanger en. Den bedste bog til Øen er skrevet af Anna som jeg kender fra Singapore, hendes bog hedder LOST GUIDES, og det har skabt hele min grundviden for Bali. Den kan købes på Amazone, og hun har også lige udgivet én om Singapore.

PAK LETTE TING ting der er hurtige til at tørre, tøj hvor kroppen kan ånde i det. For her er varmt på Bali. Rigtig varmt, men ikke noget man ikke kan holde ud, så længe du har en pool du af og til kan tage en dypper i, så skal det nok gå. Man kan gå rigtig meget rundt her i Seminyak hvor vi altid bor, så medbring sandaler der er behagelige, også selvom fødderne hæver op (charming) men det sker altså ; )

BILLETTER TIL BALI: Nu har jeg af erfaring fundet ud af, at det er ikke en skide god ide at booke en billet fra Danmark til Bali igennem et rejsebureau. Medmindre, du skal på den helt store rejse rundt på Bali, og andre steder, så kan det selvfølgelig godt svare sig. For hvis uheldet er ude, og det kan jo ske, så er du ikke særlig godt stillet. Nu har jeg set med egne øjne, at to piger jeg kender, er kommet til skade på Bali, og begge har haft brug for at forlade øen, og gerne ville til Singapore, for at komme lidt væk - men da de havde en sammenhængende billet der har heddet København -> Singapore -> Bali og hjem hed den modsat, havde de en 'mellem' billet, som gjort det umuligt for dem, at flyve fra Bali til Singapore (eller andre destinationer). 

For når du har en mellem billet altså Bali -> Singapore, så kan du bare ikke gøre noget, hvis du køber en billet med et andet firma, hvis du vil hjem før tid. Hvis du ikke bruger din billet fra Bali til Singapore, så mister du resten af din billet; Altså fra Singapore til KBH. Så mit råd er: book fra Danmark til Singapore, med Singapore Airlines, og så køb din mellembillet med Air Asia fek.s for så har du ikke en billet der hænger sammen. Og det gælder alle slags rejser, man drager ud på. Det er nemmere at rejse med to forskellige bureauer, hvis du gerne vil ændre lidt på dine rejsetider. Og så kan man jo også lige nuppe et par dage i Singapore, og se byen, for den har også meget at byde på - jeg viser gerne rundt ; )

Min ene veninde faldt i et hul og slog hul i hovedet, og hun ville gerne før tid til Singapore for at komme hjem til mig, men det kunne hun til at starte med ikke, fordi hun havde booket igennem et bureau, og havde en sammenhængende billet, så hun  skulle  bruge sin billet fra Bali, hvis hun købte en ny mellem billet med et andet firma, så var alt lost., og hun ville miste hele billetten videre til København fra Singa.  

Heldigvis havde jeg masser af tid den dag, og informerede flyselskabet om, jeg ikke gik fra deres hovedekontor før de havde sørget for hun kom på en flyver før tid. Det gjorde de så efter et par timer, men det var mest fordi de blev trætte af at glo på mig, og min sure citron mund ; )   

HVAD MED DE DER STRANDE?: Man skal nok ikke tage til Bali, hvis man forventer flotte hvide strande, for det har de ikke. Måske på GILI Øerne, men ikke i Seminyak etc. Det er sådan lidt mørkt sand, og ikke særlig 'white beachy' men det er fint, og de har ikke store sten, som ligger over det hele. Vi bruger Beach Clubs mest, så, så meget er vi heller ikke på stranden. 

HVOR SKAL JEG SPISE: jeg har endnu ikke oplevet at få dårlig mad på bali, for de er gode til at mestre alle slags køkkener. Jeg har fulgt de råd der var i min  LOST GUIDES bog, og det har vist sig, at være lige efter min smag. Men her er mine favoritter:

Breakfast/Lunch

SHELTER (min nummer 1)

SISTERSFIELD (også dinner)

GRAIN

NALU BOWLS

ORGANIC CAFE

SEA CIRCUS (også dinner)

Dinner

MAMA San

MÉTIS

KILO

BABARCOA

Alle super gode steder, med de bedste råvarer. De mestrer alle alt hvad de laver laver til UG kryds bolle og slange. Bali er klart mit favorit sted at spise, da man får SÅ meget for pengene♥ 

HVOR SKAL JEG BO: Jeg har ikke boet andre steder end  TS SUITES, da det er nemt, og location er sådan semi midt i det hele. Jeg kan gå til det meste, ellers kan jeg altid hoppe i en taxa. Husk efter 17.30 der kan det tage virkelig lang tid at komme frem til de steder man ønsker, også selv det kun er 4 km væk. Jeg ved ikke hvor de får deres kørekort, men det virker nogle gang som om det er i LEGOLAND, for de kan ikke køre bil, og give plads til hinanden. De har ikke meget pli på vejene, så det ender tit i store trafikpropper. Det skal man lige lægge til sin tidsplan. Skal du være et sted 19.30 så kører du 18.45 eller før. Altid en god tommelfinger regel. Men der er rigtig mange lækre steder at bo, det er alt efter behov, budget og location. 

MASSAGE: Er noget som er enormt billigt. På vores hotel koster 1 times massage 120 kr, og det er altså på hotellet. Hvis man går andre steder hen, så kan man få dem til 50 - 70 kr. Og det er så skønt, de er virkelige gode til massager, og andet Beauty. De laver Shellak for 100 kr, vasker og fønner hår for 35 kr, fletter, krøller, klipper you name it, for få ører. Så hvis man trænger til en 'pick me up' så er det lige på Bali du skal gå amok. 

BEACH CLUB´S: Bali er jo kendt for deres Beach Club´s og dem bruger vi rigtig meget. Vi bruger POTATO HEAD mest, og hvis man vil ha´en seng, så skal man komme kl 9.00 reservere sin seng, og komme igen kl 10.00 når de åbner. Der er minimum spend af 1.000.000 Rupiah (altså 500 kr) men det får man hurtigt brugt, for i det er der inkluderet den frokost du spiser der, som er virkelig lækker. Hvis du skal på POTATO HEAD så book din seng, og gå hen og spis morgenmad på ORGANIC CAFE den ligger 5 min på gåben, og bed om regningen når du har modtaget din mad, for så kan du smutte med det samme, når du har spist. Du skal jo nå din reservation ; )  

POTATO HEAD

KU DE TA

FINN´S BEACH CLUB (hvis man har tid, klart et besøg værd)

HVAD SKAL MAN ELLERS SE? Man kan booke en chauffør, som kan køre en lidt rundt. Mange tager turen til UBUD, CANGGU eller længere ned af kysten, for at se de andre stande. Det er helt op til hvad der passer til ens temperament. Der er også mange der tager til GILI øerne. Det er jeg selv rædselsslagende for, grundet transporten derover, som foregår i små både, og nogle gange er der altså søgang - så den research skal man lige lave. Tag aldrig en billig båd, du sætter dit liv på spil, og selv de store både kan være sindssyge. Man skal virkelig passe på. Så personligt, ville jeg aldrig gøre det, og slet ikke med min datter. Men måske andre har andre oplevelser end jeg har. Det håber jeg.

///

LÆS OGSÅ: Rikke May: Gift er noget man tager for ikke at blive det

Jeg vil til hver en tid tage til Bali, hvis jeg skulle vælge et sted at rejse hen, hvor der er varmt, smukt og maden er i top - og øllerne er billige - og jeg glæder mig allerede til næste gang♥

Enjoy

XX 
R

REJSEBOG: LOST GUIDES  www.lostguides.com

Klumme: Er det hårdt at få tvillinger?

Læs mere

Rikke May: Sol, sommer & planlagt optimisme

Læs mere

Klumme: Prioriter tosomheden som forældre

Læs mere
ChriChri Food Gå til shop
Din Barndom Gå til shop
Din Barndom Gå til shop

Tilmeld dig
nyhedsbrevFølg os

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere


#chrichridk #chrichriinterior #chrichrimom


chrichridk
🙋🙋 Vi startede morgenen ud til Magnum Pleasure Store Event og fik lov at designe og SPISE vores egen unikke magnumis - lige fra morgenstunden! 🍦🍪🍭 MUMS! Psssst.. Det koster kun 40 kr. 🙆 #magnumCPH #chrichridk #magnumpleasurestore

chrichridk
Er du også vild med blomster? 🌸🌸 Se Christianes smukke kjole fra ELLE Style Awards, og af hvem og hvordan kjolen blev designet! 💋 🔹 Link i bio 🔹 #ellestyleawards #welove #flowersallover #chrichridk

chrichridk
FARS DAG er allerede på søndag d. 5. juni. Har du fået købt en gave til en af de vigtigste mænd i dit liv? 😳🙆 Vi har fundet 10 gaveidéer frem til dig! 💋 🔹 Link i bio 🔹#fathersday #chrichridk

chrichridk
Nu kan du læse dit horoskop for Juni måned! 🐑🐠🦁🦀 Kunne du tænke dig et personligt horoskop? Læs hvordan på sitet. 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #chrichriscope #chrichridk #june

chrichridk
Vi har taget en 'walk down memory lane' og set tilbage på vores top 7 over tidligere kendispar! 😍 Hvilket par er din favorit? ❤️❤️ 🔹 Link i bio 🔹 #hollywoodcouples #memorylane #chrichridk

pernillesschristensen
😍🙌🏼 #finally #igotmyyellowshirt 🍌 #Ganni #chrichridk

chrichridk
"Save your skin" og beskyt dig selv og dem, du har kær, mod solens dejlige, men farlige stråler ved at bruge høj solbeskyttelse. 🙅 Hvem vil du beskytte? 🌞💋 🔹 Link i bio 🔹 #saveyourskin #chrichridk #sponsoreret #vierrykketudpåtagterrassen @larocheposaynordic

hverdagsguf____
Coffeemoment ☕️

chrichridk
Vi siger farvel til maj måned og kigger tilbage på nogle fantastiske minder! 💗 Vi viste bl.a. vores Lady Boss' babybule, tog i biografen med vores læsere og meget meget mere! 💋💋 🔹Link i bio 🔹 #chrichridk #newmonth #newmemories #hellojune

chrichridk
🍻 Så er det i morgen, damer! Distortion 2016 byder på et hav af fester, og det kan være svært at finde rundt i! Vi har fundet de ting frem, som vi mener, at du i hvert fald skal opleve 👀🎤🍻💃🏻💥 🔹 Link i bio 🔹 #distortion #distortion2017 #guide #chrichridk

kyssclerosefarvel
#Repost @chrichridk ・・・ Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
🙋🙋 Husker du at prioritere dig selv en gang imellem i en presset hverdag? 😘 Det er vigtigt at huske din kvindetid, så du kan få fornyet kræfter 💪🏻 Vi bruger kvindetid.dk som en virtuel veninde der er fyldt med gode råd! 💗 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #kvindetiddk #chrichridk #rememberyou

chrichridk
Genbrug er det hotteste for tiden 🙋 Læs Christianes tanker om tendensen 👠 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #sponsoreret

chrichridk
Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Mondayvibes..... 🙈🙉🙊 Kan I også mærke, at det er mandag?? #chrichridk

chrichridk
Der er words fra @christianesm og de mest fantastiske billeder fra den ferie, hun netop er vendt hjem fra 💕 Find ud af, hvor turen gik hen ✈️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Pærer og chokolade klæder hinanden godt, så den her pære-chokolade kage kan ikke være andet end god! 🍐🍐🍐😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din krop med fødevarer, der giver dig et skønt boost 🍉 🔹Link i bio🔹 @tinalykkegaard #chrichridk

chrichridk
Har du husket at deltage i konkurrencen om billetter til Chris Brown-koncerten? 💕🙋 🔹Link i bio🔹#chrichridk

chrichridk
😵😵😵 Har du nogen idé om, hvor meget det forringer dit sexliv, hvis du faker en orgasme? 😵😵😵 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😍 Kender du til taskebrandet "Coach"? Vi er faldet pladask for det amerikanske mærke 😍 Læs mere om mærket og se, om ikke også du bliver lige så forelskede, som vi er! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Sommer er lig med sommerlige håropsætninger! 😍 Vi guider dig på sitet N U ! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Husk, at det er om en lille halv time at du kan se HELE videoen til @szhirleys nye single "Splittet" 💕 Vi er SÅ spændte! 😀😀😀😀 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #splittet

chrichridk
👠 Vi starter dagen på Israels Plads, hvor vi er klar til besøg 🙋 Vi sælger nemlig ud af vores garderober, så kom og sig hej og gør et godt køb👗💄 Vi står her fra 10-16 💋 Ses vi? #chrichridk #CPHSB #Tradono

chrichridk
Dagens undskyldning 👆 🙈😂🙈😂 #chrichridk #sunday

chrichridk
Doppelbanger, Hotline Bling, Postboned...... Er du helt up to date med 2016's sexslang?? 😆 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Vi er helt skudt i vinduetrenden! Se, hvordan du kan indrette dig på charmerende vis med vinduer ☺️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din søde tand med denne forårskage og støt samtidig op om en god sag! 🙏 Skal du bage i eftermiddag? ❤️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Får du nok søvn? 💤 Hvis ikke, vil du med garanti få en ekstra time på øjet fremover, når du har læst dette 😳😳 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Det sporty look er det nye sort, og H2O har netop lanceret deres første fashion kollektion! 😍😍 Se alle billederne via link i bio 🙋 #chrichridk

chrichridk
Vidste du, at hudkræft kan kureres i 90% af tilfældene, hvis blot det opdages i tide? Sørg derfor for at beskytte dig selv med en høj solfaktor og tag ingen chancer! ☀️ @larocheposaynordic #saveyourskin #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
🚨SNACK-ALERT🚨 😻😻😻 #chrichridk #fredagssnack

chrichridk
🍸🍸 Vi har brugt dagen på 3 Days of Design, hvor vi har kigget på smukke nyheder, drukket champagne og spist masser af kage 🍰🌸 Tak for en dejlig dag! 🙋#chrichridk #3daysofdesign

chrichridk
Hvad enten du bor i København, Århus eller Odense, guider vi dig til, hvad du skal bruge weekenden på ☺️☀️ - og så krydser vi fingre for godt vejr! 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

nicciwelshacademy
Today the students are also creating looks inspired by a beauty photoshoot that @nicciwelsh created💕 How cool is that? #nicciweshacademy #nicciwelsh #makeupskole #beauty #photoshoot #colours #chrichridk

chrichridk
Vi har i dag været til pressemøde i forbindelse med Top Model Curves! 💕 I kan godt glæde jer, dejlige damer 💕 #chrichridk #kvinderkommeriallestørrelser

chrichridk
Kvadratisk, praktisk og god opsummerer fredagens kage 😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Cointreau Fizz er det ULTIMATIVE alternativ til vores elskede gin&tonic's, og så er den både elegant og sofistikeret ligesom de 'parisiennes' vi alle drømmer om at være 💁💕 🔹Link i bio🔹 @cointreau_officiel @cointreau @perrier #cointreaufizz#cointreaudk#chrichridk

suitfood.dk
Skal du grille i aften? Så er der en idé til grillet spidskål på bloggen ☀️ #grilletspidskål #grilldinegrøntsager #spidskål #grill #grillaften #grøntsager #kål #summer #sommer #grillaften #tasty #healthy #healthyfood #chrichridk #chrichrifood #food #mad #grillmad #foodie #colourful #suitfood #dansksommer #dkblogs find opskriften på www.suitfood.dk

chrichridk
Psssst.... Få et eksklusivt sneak peak på vidunderlige @szhirleys nye single "Splittet" 🎤 🔹Link i bio🔹 #chrichridk#sneakpeak

chrichridk
Er du i tvivl om, hvorvidt dit crush er lige så meget "into" dig, som du er "into" ham? 🤔 Vi har 8 tegn, som kan gøre dig klogere 💕 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😂 Det er lille fredag, ladies! Bare én dag mere til weekend 🙋💗 #yay #onedaytogo #chrichridk #happythursdaynight

lifeby_baarsoe_
BØF SALAT ALA CHRI CHRI | skønne @chrichridk er inspirationen bag aftenens middag. Den står på bøfsalat med parmesan/peberrodsdressing og lækkert brød #chrichridk #bøfsalat #sundmad #sommermad #mandengrillerbøffen

chrichridk
Det er ikke altid, at din fyr er lige så begejstret for pastelfarver og nipsting, som du er! 🙄 Vi har derfor fundet 4 måder frem, hvorpå du kan snige dine feminine fund ind i boligen 🙊🙋💗 🔹 Link i bio 🔹 #girly #interior #howtotrickhim #chrichridk

chrichridk
Vi er vilde med den sarte, babyblå farve til sommer! 💙💙 Vi har fundet 7 items frem til dig, som alle koster under 600kr. Hvilken farve crusher du på til sommer? 💋 🔹 Link i bio 🔹 #shopping #fashion #chrichridk

chrichridk
❤️❤️ Vi ved alle sammen, hvor nemt det er at holde forelskelse ved lige på rejsen, eller når kontoen er på sit højeste og kun fantasien sætter grænser. Men vi har fundet 25 søde og billige idéer, som du kan lave med din kæreste, når økonomien er presset! 💑 🔹 Link i bio 🔹 #todo #love #nomoneyinthebank #chrichridk

chrichridk
Vi starter morgenen ud med det helt store photoshoot 📸 Glæd jer til lækkerier på sitet! 🍸🍸 @cointreau_officiel @perrier #cointreaufizz #cointreudk #cointreu #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
Var det noget med en rigtig nem og lækker sommermad på sådan en grå torsdag? 💋🍴 Vi giver dig lidt inspiration til weekenden! 🙋 🔹 Link i bio 🔹 #foodporn #foodlovers #morefoodplease #chrichridk

chrichridk
🍸🍸 Kunne du tænke dig at lære at nyde smagen af snaps og få nye idéer på drinkskortet til weekenden? På redaktionen har vi lært det. 🙋😍 Nu er det din tur 💋 🔹 Link i bio 🔹 #minbasis #aalborgbasis #sponsoreret #chrichridk @aalborgbasis

chrichridk
Sexolog og parterapeut @amandalagoni hjælper dig lige nu med at besvare alle de tanker omkring dit sexliv, som du måske går rundt med i din graviditet! 💗💑👶🏻 🔹 Link i bio 🔹 #sexornot #preggolife #sextalk #babytalk #chrichridk
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere