Singapore: Her skal du bo

Der er mange hoteller, man kan bo på her alt efter budget og behov, og hvor man ønsker at være placeret.

• Park Hotel – on Pickering, er et hotel tæt på China Town, det er nyt og enormt trendy, med god udsigt ud over byen.

• Grand Hyatt – er et city hotel, og lige i midten af alt shopping.

• W på Sentosa – hvis man gerne vil bo med havudsigt, er dette perfekt. Men man skal beregne kørsel til alt.

• Marina Bay Sands – er vores ’mothership’. Det er et hotel med 3 tårne, hvor der er et skib på toppen. Det er nok noget af det mest ikoniske, der betegner Singapore. Det er ret dyrt, og efter hvad jeg har hørt, får man ikke helt, hvad man betaler for. Men det er jo en smags sag.

• WEST IN Asia Square – her boede vi før, vi fik vores lejlighed, og det er et top cool hotel oppe i ’luften’ med infinity pool og udsigt over Singapores ikoniske containerhavn.

• Raffles Hotel – er en af Singapores ældste hoteller, som går helt tilbage til 1887, og er, efter dørene blev åbnet, blevet kendt for at være et ikonisk sted, hvor mange tager hen på deres bryllupsrejse.

OMRÅDER
Vi har mange skønne områder som klart er værd at bruge tid på. De har hver deres charme, så derfor er der også lidt til enhver smag.

• Thiong Bahru – byens mest trendy område, hvor man klart skal besøge deres Marke og spise i deres foodcourt, drikke en kaffe på Tiong Bahru Bakery og få en fodmassage i en af deres mange spaer. Men husk det er lukket om mandagen. Den fejl har jeg lavet… mange gange 😉

• Orchard – for områdets shopping. Her går man ikke hjem tomhændet. Men husk, Singapore er verdens dyreste by.

• Arab området – har kan man købe en masse ’niller-naller’ til ingen penge. Alt det man ikke vidste, man mnglede.

• Little India – der skal man besøge MUSTAFA Centre, der har åbent 24 timer i døgnet, og her er der ikke noget, du ikke kan købe. Om det så er en boremaskine til sandaler, slik, parfumer eller mandler. De har det. Og du kan shoppe på alle 10 levels i centret. Du skal bare huske, hvor du kom ind, for man kan hurtigt blive væk.

• China Town – China Town er som China Town skal være, og her kan du også købe alt muligt ’diller-daller’, kinesisk medicin, alt der er ’Made in China’ og der kan pruttes om prisen.

• Dempsey – hyggeligt shopping-/restaurant-område, der ligger lidt udenfor centrum, men en af de hyggeliste områder I hele Singapore, synes jeg. Jeg elsker at tage derop og spise på enten Ps. Café eller Jones the Grocer.

• Sentosa – Vores ’ønske ø’, der er bygget op for ikke så mange år siden. Det er her, der er beach clubs, såsom MAMBO eller Tanjong Beach Club. De har Universal, som alle kender. Man kan tage en taxa fra byen på 20 minutter og betale 7 dollars i bropenge, så er man derude, hvis man trænger til lidt feriestemning og luft.

REJSEBOG: Denne bog er rigtig god at have. LOST GUIDES – Singapore, den fås også om Bali, hvis man ønsker at lave et Ø-hop dertil.

//

Lad jer ikke skræmme af Singapore er en storby, den har så meget at byde på. Jeg elsker virkelig denne by, selvom man undres, og selvom her er enormt varmt, så er det et sted, man skal opleve og ha’ på sin buketlist ♥♥

Håber vi ses

XX

R

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive