[single_post_category_name]

Singapore: Hvad skal man se & opleve

Gratis ting at lave

Singapore har så mange ting, man kan lave, både med og uden børn. Selvom det er en storby, så kan man sagtens underholde små størrelser, uden det skal koste det helt store.

Mine favoritter er

• Gardens By The Bay – vores største natur park, hvor man kan gå rundt på områdets 101 hektar land.

• Childrens Garden – Gardens by the bay, som er et udendørs vandland for små børn, så de rende rundt ude i det fri og blive kølet ned.

• SUPERTREE GROVE, som også er i Gardens by the bay. Der bliver træerne lyst op, og der er et show på 15 minutter to gange om aftenen.

• Singapore Botanical Garden – en af vores smukkeste parker, der findes. Der er fyldt med de flotteste blomster, og det er også muligt at se ’National Orchid Garden’, hvis man har interesse for blomster.

• Merlion

Se alt, hvad der sker i Gardens By The Bay lige HER.

Ting, DER IKKE ER GRATIS:

• Hop on Hop Off – bussen er en god måde at se Singapore på.

• Singapore Flyer – vores udgave af ’London Eye’, hvor du har udsigt udover meget af byen. Det er en skøn måde at se hele hele fra toppen på. Den er placeret lige ved ’Pitten’ under FORMEL 1-løbet, som hvert år afholdes i Singapore. Det er en kæmpe oplevelse og klart pengene værd.

• Universal Studio´s – Sentosa her skal man nok ikke tage hen med helt små børn, for det får de intet ud af. Det er nok meget passende fra 7 år og op efter.

• Madame Tussauds – Sentosa – kan besøges af alle.

• S.E.A. Aquarium – Sentosa en af verdens største akvarier, der har en udstilling større end man nogensinde har set.

• KidZania Singapore – Sentosa – er et af mine yndlingssteder at tage min datter hen. Det er et legeland for børn, men hvor de skal ’arbejde’ og tjene penge. De skal lave pizza på Pizzahut, de passer kassen i 7Eleven, de fremstiller selv is eller leger tandlæge. For hvert job de udfører, tjener de penge, der går ind på deres bankkonto, hvor de efterfølgende kan købe ting med deres creditkort.

• Trick Eye Museum – Sentosa

Shopping
Der er ikke noget, du ikke kan få i denne by. Det er bare et spørgsmål om pris, og om du har nok penge med hjemmefra. Tit kan du få alle de ting, der er udsolgt i Europa, hvilket er win-win, hvis man virkelig brænder for noget. Asiater går meget op i materielle ting. De vil hellere bo meget meget småt og så have den nyeste designertaske og ‘bare’ spise i foodcourten til 4 dollars.

• Dansk
Er en dansk butik, der er ejet af to danske kvinder Betina & Louise Jasper. De fører en masse lækre danske som udenlandske brands, inklusiv Louises eget mærke JASPER LIVING.

ION Orchard
Ligger på Orchard Road, og er en af vores største malls. Du kan shoppe alt fra CHANEL, HERMES til GUCCI mm.

Takashimaya
Minder meget om ION, de hænger også sammen, så man kan gå fra det ene mall til det andet under jorden.

Paragon
Er også på Orchard Road og har også mærkerne som MIU MIU, PRADA,

Dempsey
Er et område for sig selv, der virkelig skal opleves. Det er gamle militærbarakker, der er lavet om til små shops og restauranter. Her kan du gøre mange skønne fund.

Great World City
Er et helt stille og roligt mall, som jeg elsker at komme i. De har ZARA, billig massage, mærker, der ikke er så dyre, og noget man rent faktisk kan betale sig ud af.

• B&O
Hvis man savner noget dansk, så kan man altid besøge B&O shoppen, der er placeret i GRAND HYATT Hotel. Her er de søde og enormt hjælpsomme.

Jeg tror faktisk ikke, der er et kendt mærke, man ikke kan få her. Man skal dog beregne at H&M, ZARA osv. er en 20-30% dyrere i pris, end hvis du shopper I Danmark.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide