[single_post_category_name]

Alt du skal vide om at bo i Singapore

The Lion City
Jeg har aldrig troet i hele mit liv, at jeg nogensinde ville komme til at bo i Asien, og slet ikke Singapore. Min store livsdrøm har altid været at bo i New York – men hold fast hvor er jeg glad for, jeg har fået muligheden for at prøve det, og nu 2 år og 3 måneder senere kunne jeg slet ikke forestille mig ikke at bo her. Singapore er nok en af de mest fascinerende steder, jeg har besøgt, og det er grundet flere faktorer. Den måde de styrer landet på. Der er ingen slinger i valsen, og kriminaliteten er næsten på nul. Som en klog mand sagde: ‘low crime, don’t mean no crime’, og det har han nok ret i. Men vi ser det ikke, og vi har oplevet politiet på gaderne max. en håndfuld gange. Det er så også et land med dødsstraf. Den tygger jeg stadig lige på. Du bliver straffet rigtig hårdt for ting, du slet ikke ville få en straf for I Damnark. Der er ingen had mod andre kulturer, og indere, kinesere og malajer bor sammen, side og side, og der er aldrig nogle problemer, hvilket er noget jeg virkelig tager med mig hjem, når jeg engang flytter tilbage.

LÆS OGSÅ: Tænk & tal med hjertet

Singapore er en østat, som ligger ved sydspidsen af Malayahalvøen. Landet ligger 137 kilometer nord for ækvator (derfor der er så varmt og fugtigt her), syd for den malaysiske stat Johor og nord for de indonesiske Riauøerne. Med sine 710,2 km er Singapore en mikrostat, og det er det mindste land i Sydøstasien. Det er betydeligt større end Monaco og Vatikanet, som er de eneste andre selvstændige bystater. Singapore er en gang større end Bornholm, men har lige så mange indbyggere som hele Danmark, men man føler slet ikke, der bor for mange mennesker. Det engelske navn, Singapore, kommer fra det malaysiske ord Singapura, som betyder “løveby” – The Lion City.

Der er ingenting, der ikke er muligt, når man besøger Singapore. Det er ligegyldigt, om man kommer som single, par, med eller uden børn. Byen kan tilfredsstille alles behov. Mange tror, at fordi Singapore er en storby, så kan man ikke rejse dertil med børn. Det er synd, at mange tror det, for Singapore har faktisk rigtig meget at byde på. Men der er nogle regler og retningsliner, man skal huske på og følge, for hvis der er noget Singapore er kendt for, så er det deres mange regelsæt.


– Ting du skal vide
– Hvad skal man se & opleve
– Her skal du spise & drikke
Her skal du bo – 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide