[single_post_category_name]

Skønhed: Når man endelig har fundet roen

Make-up Remover
Noget er super vigtigt, er jo, at man også fjerner sin make-up igen. Jeg hørte engang en skrøne om, at for hver gang man ikke fjerner sin make-up, når man går i seng om aftenen, så bliver man 8 dage ældre. Jeg aner ikke, om det er sandt, men det har sat en skræk i mig, så jeg gør det hver eneste aften. Lige gyldigt, hvor træt jeg er, står jeg troligt og fjerner det hele.

Skal det gå stærkt, bruger jeg BioDerma´s ‘Alt-i-en’ væske, den elsker jeg. Den har jeg altid i min bagage, når jeg rejser. Hvis jeg rigtig skal pleje min hud, så bruger jeg EXUVIANCE Purifying Cleasing Gel og deres tonic. Den er nem at putte på, skumme op – og vaske af igen. Ikke så meget ballede, for jeg gider ikke, hvis det bliver for besværligt.

EXUVIANCE har også den bedste OXYGEN maske, som jeg bruger 3 gange om ugen, netop for at forsøge at få noget ekstra fugt i huden, så den kan gløde noget mere 😉

Bryn: Jeg er nok lidt hysterisk med mine bryn. Der er kun én i min verden, der kan lave mine bryn helt perfekt, og det er Juliette fra Air, Sol & Beauty i Kasttup. Ja, jeg ved godt, det lyder helt sort. Men jeg har gået hos hende i 11 år nu, og hun laver altid de pæneste bryn på mig – hun er dog ved at være start 70, så jeg betvivler, at hun bliver ved meget længere. Hun har oplevet verden, så hun har altid en god historie, hun kan underholde med. For eksempel dengang alle ’Stripperkongens piger’ kom ude hos hende. Hun er et livstykke.

Jeg er også lidt hooked på at prøve at få ordnet bryn hos Kenny Anker, ham snakker ALLE om, føler jeg, og jeg kan se på hans Instagram, at han gør det virkelig godt. Så det kan være, når jeg er hjemme i december, at jeg skal prøve at lade ham trylle med mine bryn. 

Til at farve mine bryn op med, når de trænger, bruger jeg Benefits: GOOF PROOF BROW PENCIL, den tegner dem virkelig flot op, og efterlader ikke klatter eller pletter på dine bryn. Så fylder jeg dem ud med TOO FACED´s: BROW ENVY – BROW SHAPING & DEFINING KIT. Der kan man mixe og matche den farve, man ønsker.

Vipper: Vipper er noget af det, jeg treater mig selv med, og noget jeg er blevet utroligt afhængig af. Jeg hader mascara – eller i hvert fald på de øverste vipper, de nedereste er lidt nemmere at arbejde med. Det er noget af det, jeg altid glæder mig til, når jeg er hjemme, for så er jeg nemlig forbi THE POWDER ROOM på Østerbro, hvor pigerne Malene og Amelia står klar med til at lave dådyrøjne på mig.

Mascare: det bruger jeg kun på undervipperne – og der bruger jeg BENEFITS – ROLLER LASH.

Negle: Jeg har altid  nylavet negle. De er som regel røde. Knald postkasse røde – det er lidt min signatur. Hvis folk ser mig uden neglelak eller shellak, så tror de nærmest, at jeg er syg!

Jeg er kæmpe fan af CND både som almindelig lak, men også deres shellak. Den farve jeg plejer at bruge hedder ‘WILDFIRE’ – den er virkelig smuk. Noget af det, jeg godt kan lide ved dem, er, at de er så smarte, så de også laver en lak, der passer til den farve, man vælger o shellak (og omvendt), så hvis ens negle trænger til lidt kærlig pleje, og en pause fra den lidt hårdere shellak, så hopper man bare på en lak i stedet – og deres neglepleje, hvis de trænger!

I Danmark får jeg altid lavet negle af skønne Heidi Helt, der har salonen der hedder Sparkling Nails – hun kan lave alt lige fra crazy designs, til mine helt korte, plain, ‘kedelige’ røde negle. Men jeg elsker at komme hos hende, da hun både er skide sød, og super dygtig, og det er forholdsvis nemt at få en tid. Det er hjemme hos hende selv, hvor hun bor, så man kan parkere gratis. Noget der er win-win i København nu om dage (Hilsen mormor. HA!)

Hår: Jeg har I 12 år, brugt min veninde fra Fyn til at ordne mit hår, og det har jeg været så glad for, men når vi endelig så hinanden, endte det med, at tiden gik med mit hår, og vi glemte bare at være veninder, og det var jeg lidt ked af, for sådan skal det jo ikke være. Men da jeg er endt ud i nogle uheldige situationer med mit hår, når min veninde ikke lige kunne, så var jeg enormt skeptisk for, hvem der så skulle røre mit hår. Ingen herude i Singapore får lov til at hverken klippe eller farve mit hår. Jeg vil have en der har forstand på Skandinavisk hår til at ordne det. 

Jeg lavede PR for ID HAIR, og de samarbejdede med en frisør i København, der hed Mie – som havde en salon i Store Strandstræde 19, der hed ‘THE CHAIR’. De anbefalede hende, og jeg tøvede lidt, for kunne hun nu også lave MIT hår perfekt?  Jeg bookede en klip og farve, og jeg er aldrig stoppet med at komme tilbage. Jeg har været enormt tilfreds med det stykke arbejde hun laver, og selv min veninde fra Fyn, har godkendt de striber hun laver med et UG, kryds og bolle. Så hvis man skal have den bedste kærlighed til sit hår, så skal man klart besøge Mie og Cecilie, der er hendes ‘partner in crime’.

Ja, det er jo ikke helt ‘gratis’ at holde sådan en krop kørende, der skal lidt arbejde til – hvis man dog bare havde været en mand, så havde man bare brug for en gang DOVE økonomibøtte af bodywash, så var der både til krop, hår og moisturizing. Det er ikke så kompliceret. Noget man til tider kunne ønske sig, og så alligevel slet slet ikke.

Et godt råd er at drikke rigeligt med væske. Jeg bliver nødt til at drikke 3-4 liter vand hver dag herude, selvom jeg har så svært ved det, fordi det er så varmt. Men kroppen har det meget bedre, hvis den er i væskebalance – det vil også ses på din hud. Så er motion også en vigtig faktor, og hvis du ikke har tid til at komme i træningscenter, så sørg for, du får gået dine 12.000 skridt om dagen, så du får lidt bevægelse. Drik gode, grønne juicer, så du får, det du skal have af frugt og grønt pr dag. Alt dette vil gøre, at din hud viser dig taknemmelighed, og ikke slår ud, eller tørrer ud på samme måde. Man kan ikke leve af kaffe og smøger, så vil din hud takke dig med et gråt skær af ulykkelighed. Det vil ingen behandlinger kunne fikse. Kroppen lyver aldrig, den er som en åben bog, og viser altid, hvordan du har det. Den kan du regne med. 

Jeg har heldigvis fundet en vis ro i min krop, efter jeg er blevet 35. Jeg havde altid så travlt førhen. Jeg var altid utilfreds med min krop, mit ansigt, mit hår – MINE BEN – altid på jagt efter noget andet. Noget af alt det, som andre havde, men som jeg ikke var født med, men jeg brændende ønskede. Jeg har givet slip på alle de ønsker, jeg kan ændre det, der kan ændres, men det, der ikke kan ændres, det bruger jeg ikke energi på mere. Jeg er, som jeg er, og hun er sgu også ret okay. Jeg er nok blevet så voksen og ‘klog’, at jeg forstår, når nogen siger, at ‘skønheden kommer indefra’, og det tror jeg, er så rigtigt. Har du det godt med dig selv, så vil det komme til syne udenpå. Og se hvor det har fået mig hen… Som model for N´age.. Hvem ved, måske de også kunne se, jeg havde fundet min indre ro frem ; )

Det vigtigste er, man husker at naturlig skønhed vinder hver gang og aldrig overdrivelse fremmer forståelsen.

XX

R

Foto: Sisse Langfeldt 
Make-up: Anne Staunsager
Klip & Farve: Mie THE CHAIRVipper: THE POWDER ROOMNegle: Heidi Helt – SPARKLING NAILS

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide