Skønhed: Når man endelig har fundet roen

Skønhed: Når man endelig har fundet roen


af Rikke May

Foto: Sisse Langfeldt

Rikke May

Rikke May er 35 år, og bor i Singapore med sin kæreste
og 9-årig datter. Til dagligt er hun hjemmegående husmor og blogger.

Læs mere om Rikke på hendes blog: Theinsider.dk

Jeg elsker alt, hvad der har med skønhed og beauty at gøre. Det er nok også derfor, at jeg arbejdede med PR inden for selv samme branche, før vi flyttede til Singapore. Jeg er nok det man kalder en enormt trofast consumer, som ikke bare skifter sine favoritter ud, når noget nyt 'comes around'. Den pudder jeg bruger nu, har jeg brugt i 10 år, og det kan man da kalde en kunde, der kommer tilbage :)

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om at bo i Singapore

Derfor var det en kæmpe udfordring for mig, da jeg flyttede til Asien, hvor her er så fugtigt, for det betød altså, at min hud havde en rigtig grim reaktion til alt, hvad jeg havde med i toilettasken. Mit hud kunne ikke ånde med de produkter der var min hverdags pleje/makeup herude, så jeg måtte ud, og finde en substitut for allesammen – det passede ikke så godt ind i min OCD, når alt ikke var, som det plejede. Jeg har dog fundet nogle gode alternativer, men det er jo stadig bare ikke dem, jeg startede ud med.

Min kærlighed for beauty går tvivlsomt over, så derfor var jeg også så enormt beæret, da N´age spurgte mig, om jeg ville være model/ambassadør for dem, og deres nye ansigt udadtil. WOW! Sikke en opgave at få, og tænk sig, at en gammel rotte på 35 år, stadig kunne være modellos/bordellos. Jeg kunne slet ikke forstå, at de havde lyst til at vælge mig, og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.  

Jeg har en filosofi om, man skal ændre det, som man er ked af – og ændre dét, der ændres kan. Man skal bare have hjertet med i det, og ikke overskride de naturlige grænser. Man kommer aldrig til at se mig med duckface læber eller andre tossede ting, som heller ikke er noget N´age nogensinde ville gå med til, hvis jeg skulle gå hen og få den tossede ide. De har deres grundværdier, og de siger også 'Nej tak', hvis de ikke synes det er autentisk og oprigtigt, det man beder om.

Jeg har mine ting, som jeg får lavet, og det er ikke noget, som jeg ikke vil dele med andre – jeg er meget ærlig om det, jeg får lavet, da jeg selv føler, jeg kan stå inde for det. Jeg har stadig smilerynker, og jeg har stadig bevægelse I ansigtet – mine key regler for 'skønheds trylleri'.

Behandlinger
Jeg får Restylane ved fugerne ved munden, ikke så de ikke er der mere, men bare så de bliver lidt mindre. Så får jeg Botulinum Toxin, det som alle fejlagtigt kalder Botox. Botox er et brand, så derfor må man ikke betegne alt som 'Botox', noget som jeg heller ikke vidste, men som faktisk er en ret vigtigt faktor.

Da jeg var hjemme sidst, fik jeg lavet den behandling der hedder 'Ultratherapy' som er en behandling med ultralyd til de dybe underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Ultralyden stimulerer din egen krop til at regenerere sig selv, og dermed producere frisk ny collagen og styrke de svage collagenfibre. Det tager ca. 3 måneder, før man kan se det fulde resultat, men jeg kan allerede nu se en kæmpe forskel efter 1 1/2 måned.

Coolsculpting er også noget jeg har prøvet på hofterne, da jeg syntes jeg havde fået lidt 'ride hofter' med tiden – Jeg fik to behandlinger, og det har givet et virkelig flot resultat. Jeg troede faktisk det var lidt som 'Kejseren nye klæde', og at det ikke ville ændre en hatfis. Men det har det altså gjort. Man skal jo ikke bare sætte sig i sin hvide IKEA-sofa, og begynde at spise chips, med frysemaskiner hæftet til hele kroppen. Du skal opretholde en sund kost, og få masser af motion, selvom du får lavet Coolsculpting-behandlinger. Men hvis man har et problemområde, så kan det sagtens være en løsning.

Ansigts pleje
Jeg har en kæmpe samling af makeup og andre pleje produkter. Både fra min tid I PR branchen – men også som blogger. Da jeg boede i Danmark, fik jeg tit tilsendt produkter, som jeg skulle teste, og åhhhhh, hvor jeg savner det herude i Singapore. Der kommer kun en lille, men dejlig, pakke i ny og næ.

OXYGEN behandling er også noget, jeg er helt tosset med. Det er den behandling, som de i Hollywood kalder 'The Red Carpet Treatment' - som alle får, mand som kvinde, når de skal på den røde løber eller et eller andet glam. 

Behandlingen giver et yngre, friskere udseende og rynkerne bliver glattet ud. Med en airbrush bliver hyaluronsyre og koncentreret ilt pustet på huden. Hyaluronsyren presses dybt ned i huden, dér hvor den mangler fugt, samtidigt med at cellerne bliver iltet, og efterlader en, med den smukkeste hud, der bare gløder.

Mine favoritter

Ansigt

Pudder: Jane Iredale – Pure Pressed Powder i farven Caramel. Den har jeg brugt lige siden jeg kan huske, jeg købte min første pudder. Det er en mineral pudder, og den ligger bare så smukt på huden. 

Foundation/BB Cream: Jeg sværger til to ting, når man snakker om foundation og BB Cream. Hvis det er hverdag, så bruger jeg den fra mærket TARTE – BB Tinted primer med SPF 30. Den gør at huden ser glattere ud (end den egentlig er) og med den, kan man sagtens putte en pudder over, uden det ser klumpet eller klisteret ud. Men den kan også sagtens stå alene.

Er jeg i festhumør, er min ultimative favorit La Mer´s Soft Fluid Foundation SPF 20.. WOW det er nok den flotteste foundation, jeg har set, og så arbejder den bare enormt godt sammen med min hud. Jeg ser helt flawless ud, når jeg har påført den, og den en rigtig god holdbarhed, hvis man skal ud og danse hele natten.

Rouge: Her bruger jeg den samme, som jeg har brugt i mange mange år. MAC´s DOLLYMIX, den er bomben, og jeg har nok været igennem 50 af dem. Jeg har altid rouge på, hver eneste dag. Om jeg skal til træning, om jeg skal til poolen, om jeg har joggingtøj på - om jeg skal i seng.. Ahhh okay. Ikke helt sandt, men næsten. Det gør bare lige, at jeg ser dét friskere ud.

Bronzer: Den, der giver det bedste 'shimmer' er MAC´s SOFT & GENTLE MINERALIZE SKINFINISH. Den har jeg også brugt et par stykker af gennem årerne, og den er altså rimelig drøj. Den ligger som et fint shimmer lag, og ikke som en tung skygge af alt for meget make-up. Jeg hader, når de ødelægger alt det andet man har på, fordi det ser alt for dullet ud!

Læber: Mine læber kæmper rigtig meget, da de ikke kan vænne sig til klimaet. Om jeg er i Singapore eller på visit i Danmark, så har jeg læber som sandpapir, og det er ikke særlig charmerende. Så derfor bruger jeg nogle forskellige produkter til at pleje dem med.

La Mer Lip Balm: Min ultimative favorit. Man kan få den både i en neutral farve, men også med lidt rødt i. Den er altid i min taske, når jeg skal flyve langt, da man kan bruge den som en læbe maske, der giver ekstra pleje og fugt.

Pudderdåsernes 'Alt-i-en salve': Den har også reddet mig ud af mange paniske situationer, hvor mine læber er skrumpet ind, som en rosin. Den kan bruges 'alle' steder, om det er albuer, knæhaser - You name it. Den er god at have med i tasken, hvis man har børn, da det er en life saver.

Lip Gloss: Artistry & Elizabeth Arden er nogle af mine favoritter. I Artistry-lipglossen er der både spejl og lys i, noget man altid kan bruge, hvis man har fået en enkelt for meget i nattens mulm og mørke. Elizabeth Arden har et hav af farver, som jeg elsker – specielt deres røde lipgloss. Så får man perfekte kys-mig-læber. 

Læbestift: Der er jeg ret stor fan af Sephoras eget mærke eller ColorMeHappy, der er et Singapore brand, lavet i Korea. Læbestift har jeg på, når jeg skal ud. Lipgloss bruger jeg dagligt. De holder begge lige godt, og smitter ikke af på tænderne, noget som jeg hader, når læbestifter gør. 

Ansigtscreme: Her bruger jeg to forskellige. Jeg bruger La Mer - Crème De La Mer, når jeg er i Danmark, fordi min hud opfører sig, som en slange, der er ved at skifte ham. Hvis den ikke er så tør, bruger jeg La Mer´s Weightless Satin som lige er det mindre fed i konsistensen. Ellers bruger jeg Skinceuticals Face Cream, når jeg er i Singapore, den arbejder bedst med min hud i varmen.

Serum: The Revitalizing Hydrating Serum: og fugt kan man altid bruge i varmen. Man kan næsten ikke få nok fugt 'ned' i huden. Jeg prøver og prøver, men jeg har til dags dato, aldrig fået en hudanalyse, hvor de har sagt til mig, at jeg lige skulle holde igen med fugten. Jeg vil ønske den dag måtte komme.

Læs videre på næste side

Klumme: At være tvillingemor handler om kompromiser

Læs mere

Man skal huske at grine, mens man græder

Læs mere

Sæt barsel på dit CV - den er det bedste kursus, du nogensinde vil få

Læs mere
ChriChri Food Gå til shop
Din Barndom Gå til shop
Din Barndom Gå til shop

Tilmeld dig
nyhedsbrevFølg os

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere


#chrichridk #chrichriinterior #chrichrimom


chrichridk
🙋🙋 Vi startede morgenen ud til Magnum Pleasure Store Event og fik lov at designe og SPISE vores egen unikke magnumis - lige fra morgenstunden! 🍦🍪🍭 MUMS! Psssst.. Det koster kun 40 kr. 🙆 #magnumCPH #chrichridk #magnumpleasurestore

chrichridk
Er du også vild med blomster? 🌸🌸 Se Christianes smukke kjole fra ELLE Style Awards, og af hvem og hvordan kjolen blev designet! 💋 🔹 Link i bio 🔹 #ellestyleawards #welove #flowersallover #chrichridk

chrichridk
FARS DAG er allerede på søndag d. 5. juni. Har du fået købt en gave til en af de vigtigste mænd i dit liv? 😳🙆 Vi har fundet 10 gaveidéer frem til dig! 💋 🔹 Link i bio 🔹#fathersday #chrichridk

chrichridk
Nu kan du læse dit horoskop for Juni måned! 🐑🐠🦁🦀 Kunne du tænke dig et personligt horoskop? Læs hvordan på sitet. 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #chrichriscope #chrichridk #june

chrichridk
Vi har taget en 'walk down memory lane' og set tilbage på vores top 7 over tidligere kendispar! 😍 Hvilket par er din favorit? ❤️❤️ 🔹 Link i bio 🔹 #hollywoodcouples #memorylane #chrichridk

pernillesschristensen
😍🙌🏼 #finally #igotmyyellowshirt 🍌 #Ganni #chrichridk

chrichridk
"Save your skin" og beskyt dig selv og dem, du har kær, mod solens dejlige, men farlige stråler ved at bruge høj solbeskyttelse. 🙅 Hvem vil du beskytte? 🌞💋 🔹 Link i bio 🔹 #saveyourskin #chrichridk #sponsoreret #vierrykketudpåtagterrassen @larocheposaynordic

hverdagsguf____
Coffeemoment ☕️

chrichridk
Vi siger farvel til maj måned og kigger tilbage på nogle fantastiske minder! 💗 Vi viste bl.a. vores Lady Boss' babybule, tog i biografen med vores læsere og meget meget mere! 💋💋 🔹Link i bio 🔹 #chrichridk #newmonth #newmemories #hellojune

chrichridk
🍻 Så er det i morgen, damer! Distortion 2016 byder på et hav af fester, og det kan være svært at finde rundt i! Vi har fundet de ting frem, som vi mener, at du i hvert fald skal opleve 👀🎤🍻💃🏻💥 🔹 Link i bio 🔹 #distortion #distortion2017 #guide #chrichridk

kyssclerosefarvel
#Repost @chrichridk ・・・ Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
🙋🙋 Husker du at prioritere dig selv en gang imellem i en presset hverdag? 😘 Det er vigtigt at huske din kvindetid, så du kan få fornyet kræfter 💪🏻 Vi bruger kvindetid.dk som en virtuel veninde der er fyldt med gode råd! 💗 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #kvindetiddk #chrichridk #rememberyou

chrichridk
Genbrug er det hotteste for tiden 🙋 Læs Christianes tanker om tendensen 👠 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #sponsoreret

chrichridk
Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Mondayvibes..... 🙈🙉🙊 Kan I også mærke, at det er mandag?? #chrichridk

chrichridk
Der er words fra @christianesm og de mest fantastiske billeder fra den ferie, hun netop er vendt hjem fra 💕 Find ud af, hvor turen gik hen ✈️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Pærer og chokolade klæder hinanden godt, så den her pære-chokolade kage kan ikke være andet end god! 🍐🍐🍐😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din krop med fødevarer, der giver dig et skønt boost 🍉 🔹Link i bio🔹 @tinalykkegaard #chrichridk

chrichridk
Har du husket at deltage i konkurrencen om billetter til Chris Brown-koncerten? 💕🙋 🔹Link i bio🔹#chrichridk

chrichridk
😵😵😵 Har du nogen idé om, hvor meget det forringer dit sexliv, hvis du faker en orgasme? 😵😵😵 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😍 Kender du til taskebrandet "Coach"? Vi er faldet pladask for det amerikanske mærke 😍 Læs mere om mærket og se, om ikke også du bliver lige så forelskede, som vi er! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Sommer er lig med sommerlige håropsætninger! 😍 Vi guider dig på sitet N U ! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Husk, at det er om en lille halv time at du kan se HELE videoen til @szhirleys nye single "Splittet" 💕 Vi er SÅ spændte! 😀😀😀😀 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #splittet

chrichridk
👠 Vi starter dagen på Israels Plads, hvor vi er klar til besøg 🙋 Vi sælger nemlig ud af vores garderober, så kom og sig hej og gør et godt køb👗💄 Vi står her fra 10-16 💋 Ses vi? #chrichridk #CPHSB #Tradono

chrichridk
Dagens undskyldning 👆 🙈😂🙈😂 #chrichridk #sunday

chrichridk
Doppelbanger, Hotline Bling, Postboned...... Er du helt up to date med 2016's sexslang?? 😆 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Vi er helt skudt i vinduetrenden! Se, hvordan du kan indrette dig på charmerende vis med vinduer ☺️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din søde tand med denne forårskage og støt samtidig op om en god sag! 🙏 Skal du bage i eftermiddag? ❤️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Får du nok søvn? 💤 Hvis ikke, vil du med garanti få en ekstra time på øjet fremover, når du har læst dette 😳😳 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Det sporty look er det nye sort, og H2O har netop lanceret deres første fashion kollektion! 😍😍 Se alle billederne via link i bio 🙋 #chrichridk

chrichridk
Vidste du, at hudkræft kan kureres i 90% af tilfældene, hvis blot det opdages i tide? Sørg derfor for at beskytte dig selv med en høj solfaktor og tag ingen chancer! ☀️ @larocheposaynordic #saveyourskin #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
🚨SNACK-ALERT🚨 😻😻😻 #chrichridk #fredagssnack

chrichridk
🍸🍸 Vi har brugt dagen på 3 Days of Design, hvor vi har kigget på smukke nyheder, drukket champagne og spist masser af kage 🍰🌸 Tak for en dejlig dag! 🙋#chrichridk #3daysofdesign

chrichridk
Hvad enten du bor i København, Århus eller Odense, guider vi dig til, hvad du skal bruge weekenden på ☺️☀️ - og så krydser vi fingre for godt vejr! 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

nicciwelshacademy
Today the students are also creating looks inspired by a beauty photoshoot that @nicciwelsh created💕 How cool is that? #nicciweshacademy #nicciwelsh #makeupskole #beauty #photoshoot #colours #chrichridk

chrichridk
Vi har i dag været til pressemøde i forbindelse med Top Model Curves! 💕 I kan godt glæde jer, dejlige damer 💕 #chrichridk #kvinderkommeriallestørrelser

chrichridk
Kvadratisk, praktisk og god opsummerer fredagens kage 😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Cointreau Fizz er det ULTIMATIVE alternativ til vores elskede gin&tonic's, og så er den både elegant og sofistikeret ligesom de 'parisiennes' vi alle drømmer om at være 💁💕 🔹Link i bio🔹 @cointreau_officiel @cointreau @perrier #cointreaufizz#cointreaudk#chrichridk

suitfood.dk
Skal du grille i aften? Så er der en idé til grillet spidskål på bloggen ☀️ #grilletspidskål #grilldinegrøntsager #spidskål #grill #grillaften #grøntsager #kål #summer #sommer #grillaften #tasty #healthy #healthyfood #chrichridk #chrichrifood #food #mad #grillmad #foodie #colourful #suitfood #dansksommer #dkblogs find opskriften på www.suitfood.dk

chrichridk
Psssst.... Få et eksklusivt sneak peak på vidunderlige @szhirleys nye single "Splittet" 🎤 🔹Link i bio🔹 #chrichridk#sneakpeak

chrichridk
Er du i tvivl om, hvorvidt dit crush er lige så meget "into" dig, som du er "into" ham? 🤔 Vi har 8 tegn, som kan gøre dig klogere 💕 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😂 Det er lille fredag, ladies! Bare én dag mere til weekend 🙋💗 #yay #onedaytogo #chrichridk #happythursdaynight

lifeby_baarsoe_
BØF SALAT ALA CHRI CHRI | skønne @chrichridk er inspirationen bag aftenens middag. Den står på bøfsalat med parmesan/peberrodsdressing og lækkert brød #chrichridk #bøfsalat #sundmad #sommermad #mandengrillerbøffen

chrichridk
Det er ikke altid, at din fyr er lige så begejstret for pastelfarver og nipsting, som du er! 🙄 Vi har derfor fundet 4 måder frem, hvorpå du kan snige dine feminine fund ind i boligen 🙊🙋💗 🔹 Link i bio 🔹 #girly #interior #howtotrickhim #chrichridk

chrichridk
Vi er vilde med den sarte, babyblå farve til sommer! 💙💙 Vi har fundet 7 items frem til dig, som alle koster under 600kr. Hvilken farve crusher du på til sommer? 💋 🔹 Link i bio 🔹 #shopping #fashion #chrichridk

chrichridk
❤️❤️ Vi ved alle sammen, hvor nemt det er at holde forelskelse ved lige på rejsen, eller når kontoen er på sit højeste og kun fantasien sætter grænser. Men vi har fundet 25 søde og billige idéer, som du kan lave med din kæreste, når økonomien er presset! 💑 🔹 Link i bio 🔹 #todo #love #nomoneyinthebank #chrichridk

chrichridk
Vi starter morgenen ud med det helt store photoshoot 📸 Glæd jer til lækkerier på sitet! 🍸🍸 @cointreau_officiel @perrier #cointreaufizz #cointreudk #cointreu #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
Var det noget med en rigtig nem og lækker sommermad på sådan en grå torsdag? 💋🍴 Vi giver dig lidt inspiration til weekenden! 🙋 🔹 Link i bio 🔹 #foodporn #foodlovers #morefoodplease #chrichridk

chrichridk
🍸🍸 Kunne du tænke dig at lære at nyde smagen af snaps og få nye idéer på drinkskortet til weekenden? På redaktionen har vi lært det. 🙋😍 Nu er det din tur 💋 🔹 Link i bio 🔹 #minbasis #aalborgbasis #sponsoreret #chrichridk @aalborgbasis

chrichridk
Sexolog og parterapeut @amandalagoni hjælper dig lige nu med at besvare alle de tanker omkring dit sexliv, som du måske går rundt med i din graviditet! 💗💑👶🏻 🔹 Link i bio 🔹 #sexornot #preggolife #sextalk #babytalk #chrichridk
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere