Klummer

Skønhed: Når man endelig har fundet roen

Facts

Rikke May

Rikke May er 35 år, og bor i Singapore med sin kæreste
og 9-årig datter. Til dagligt er hun hjemmegående husmor og blogger.

Læs mere om Rikke på hendes blog: Theinsider.dk

Jeg elsker alt, hvad der har med skønhed og beauty at gøre. Det er nok også derfor, at jeg arbejdede med PR inden for selv samme branche, før vi flyttede til Singapore. Jeg er nok det man kalder en enormt trofast consumer, som ikke bare skifter sine favoritter ud, når noget nyt ‘comes around’. Den pudder jeg bruger nu, har jeg brugt i 10 år, og det kan man da kalde en kunde, der kommer tilbage 🙂

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om at bo i Singapore

Derfor var det en kæmpe udfordring for mig, da jeg flyttede til Asien, hvor her er så fugtigt, for det betød altså, at min hud havde en rigtig grim reaktion til alt, hvad jeg havde med i toilettasken. Mit hud kunne ikke ånde med de produkter der var min hverdags pleje/makeup herude, så jeg måtte ud, og finde en substitut for allesammen – det passede ikke så godt ind i min OCD, når alt ikke var, som det plejede. Jeg har dog fundet nogle gode alternativer, men det er jo stadig bare ikke dem, jeg startede ud med.

Min kærlighed for beauty går tvivlsomt over, så derfor var jeg også så enormt beæret, da N´age spurgte mig, om jeg ville være model/ambassadør for dem, og deres nye ansigt udadtil. WOW! Sikke en opgave at få, og tænk sig, at en gammel rotte på 35 år, stadig kunne være modellos/bordellos. Jeg kunne slet ikke forstå, at de havde lyst til at vælge mig, og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.  

Jeg har en filosofi om, man skal ændre det, som man er ked af – og ændre dét, der ændres kan. Man skal bare have hjertet med i det, og ikke overskride de naturlige grænser. Man kommer aldrig til at se mig med duckface læber eller andre tossede ting, som heller ikke er noget N´age nogensinde ville gå med til, hvis jeg skulle gå hen og få den tossede ide. De har deres grundværdier, og de siger også ‘Nej tak’, hvis de ikke synes det er autentisk og oprigtigt, det man beder om.

Jeg har mine ting, som jeg får lavet, og det er ikke noget, som jeg ikke vil dele med andre – jeg er meget ærlig om det, jeg får lavet, da jeg selv føler, jeg kan stå inde for det. Jeg har stadig smilerynker, og jeg har stadig bevægelse I ansigtet – mine key regler for ‘skønheds trylleri’.

Behandlinger
Jeg får Restylane ved fugerne ved munden, ikke så de ikke er der mere, men bare så de bliver lidt mindre. Så får jeg Botulinum Toxin, det som alle fejlagtigt kalder Botox. Botox er et brand, så derfor må man ikke betegne alt som ‘Botox’, noget som jeg heller ikke vidste, men som faktisk er en ret vigtigt faktor.

Da jeg var hjemme sidst, fik jeg lavet den behandling der hedder ‘Ultratherapy‘ som er en behandling med ultralyd til de dybe underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Ultralyden stimulerer din egen krop til at regenerere sig selv, og dermed producere frisk ny collagen og styrke de svage collagenfibre. Det tager ca. 3 måneder, før man kan se det fulde resultat, men jeg kan allerede nu se en kæmpe forskel efter 1 1/2 måned.

Coolsculpting er også noget jeg har prøvet på hofterne, da jeg syntes jeg havde fået lidt ‘ride hofter’ med tiden – Jeg fik to behandlinger, og det har givet et virkelig flot resultat. Jeg troede faktisk det var lidt som ‘Kejseren nye klæde’, og at det ikke ville ændre en hatfis. Men det har det altså gjort. Man skal jo ikke bare sætte sig i sin hvide IKEA-sofa, og begynde at spise chips, med frysemaskiner hæftet til hele kroppen. Du skal opretholde en sund kost, og få masser af motion, selvom du får lavet Coolsculpting-behandlinger. Men hvis man har et problemområde, så kan det sagtens være en løsning.

Ansigts pleje
Jeg har en kæmpe samling af makeup og andre pleje produkter. Både fra min tid I PR branchen – men også som blogger. Da jeg boede i Danmark, fik jeg tit tilsendt produkter, som jeg skulle teste, og åhhhhh, hvor jeg savner det herude i Singapore. Der kommer kun en lille, men dejlig, pakke i ny og næ.

OXYGEN behandling er også noget, jeg er helt tosset med. Det er den behandling, som de i Hollywood kalder ‘The Red Carpet Treatment’ – som alle får, mand som kvinde, når de skal på den røde løber eller et eller andet glam. 

Behandlingen giver et yngre, friskere udseende og rynkerne bliver glattet ud. Med en airbrush bliver hyaluronsyre og koncentreret ilt pustet på huden. Hyaluronsyren presses dybt ned i huden, dér hvor den mangler fugt, samtidigt med at cellerne bliver iltet, og efterlader en, med den smukkeste hud, der bare gløder.

Mine favoritter

Ansigt

Pudder: Jane Iredale – Pure Pressed Powder i farven Caramel. Den har jeg brugt lige siden jeg kan huske, jeg købte min første pudder. Det er en mineral pudder, og den ligger bare så smukt på huden. 

Foundation/BB Cream: Jeg sværger til to ting, når man snakker om foundation og BB Cream. Hvis det er hverdag, så bruger jeg den fra mærket TARTE – BB Tinted primer med SPF 30. Den gør at huden ser glattere ud (end den egentlig er) og med den, kan man sagtens putte en pudder over, uden det ser klumpet eller klisteret ud. Men den kan også sagtens stå alene.

Er jeg i festhumør, er min ultimative favorit La Mer´s Soft Fluid Foundation SPF 20.. WOW det er nok den flotteste foundation, jeg har set, og så arbejder den bare enormt godt sammen med min hud. Jeg ser helt flawless ud, når jeg har påført den, og den en rigtig god holdbarhed, hvis man skal ud og danse hele natten.

Rouge: Her bruger jeg den samme, som jeg har brugt i mange mange år. MAC´s DOLLYMIX, den er bomben, og jeg har nok været igennem 50 af dem. Jeg har altid rouge på, hver eneste dag. Om jeg skal til træning, om jeg skal til poolen, om jeg har joggingtøj på – om jeg skal i seng.. Ahhh okay. Ikke helt sandt, men næsten. Det gør bare lige, at jeg ser dét friskere ud.

Bronzer: Den, der giver det bedste ‘shimmer’ er MAC´s SOFT & GENTLE MINERALIZE SKINFINISH. Den har jeg også brugt et par stykker af gennem årerne, og den er altså rimelig drøj. Den ligger som et fint shimmer lag, og ikke som en tung skygge af alt for meget make-up. Jeg hader, når de ødelægger alt det andet man har på, fordi det ser alt for dullet ud!

Læber: Mine læber kæmper rigtig meget, da de ikke kan vænne sig til klimaet. Om jeg er i Singapore eller på visit i Danmark, så har jeg læber som sandpapir, og det er ikke særlig charmerende. Så derfor bruger jeg nogle forskellige produkter til at pleje dem med.

La Mer Lip Balm: Min ultimative favorit. Man kan få den både i en neutral farve, men også med lidt rødt i. Den er altid i min taske, når jeg skal flyve langt, da man kan bruge den som en læbe maske, der giver ekstra pleje og fugt.

Pudderdåsernes ‘Alt-i-en salve’: Den har også reddet mig ud af mange paniske situationer, hvor mine læber er skrumpet ind, som en rosin. Den kan bruges ‘alle’ steder, om det er albuer, knæhaser – You name it. Den er god at have med i tasken, hvis man har børn, da det er en life saver.

Lip Gloss: Artistry & Elizabeth Arden er nogle af mine favoritter. I Artistry-lipglossen er der både spejl og lys i, noget man altid kan bruge, hvis man har fået en enkelt for meget i nattens mulm og mørke. Elizabeth Arden har et hav af farver, som jeg elsker – specielt deres røde lipgloss. Så får man perfekte kys-mig-læber. 

Læbestift: Der er jeg ret stor fan af Sephoras eget mærke eller ColorMeHappy, der er et Singapore brand, lavet i Korea. Læbestift har jeg på, når jeg skal ud. Lipgloss bruger jeg dagligt. De holder begge lige godt, og smitter ikke af på tænderne, noget som jeg hader, når læbestifter gør. 

Ansigtscreme: Her bruger jeg to forskellige. Jeg bruger La Mer – Crème De La Mer, når jeg er i Danmark, fordi min hud opfører sig, som en slange, der er ved at skifte ham. Hvis den ikke er så tør, bruger jeg La Mer´s Weightless Satin som lige er det mindre fed i konsistensen. Ellers bruger jeg Skinceuticals Face Cream, når jeg er i Singapore, den arbejder bedst med min hud i varmen.

Serum: The Revitalizing Hydrating Serum: og fugt kan man altid bruge i varmen. Man kan næsten ikke få nok fugt ‘ned’ i huden. Jeg prøver og prøver, men jeg har til dags dato, aldrig fået en hudanalyse, hvor de har sagt til mig, at jeg lige skulle holde igen med fugten. Jeg vil ønske den dag måtte komme.

Læs videre på næste side

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *