[single_post_category_name]

Ny klummeskribent: Kan livet som tvillingemor gå op med en aktiv livsstil?

Vi er så glade for at kunne afsløre, at vi har fået en ny skøn klummeskribent, nemlig 35-årige Sarah Thorsen Streit. Sarah er gift med Jack Thorsen Streit, og levede indtil for 10 måneder siden en egoistisk tilværelse med mange jern i ilden. En livsstil, som både indeholdt en stor passion for triathlonsporten, formand og bestyrelsesmedlem i klubben, arrangør bag et større triathlonstævne, skribent på Triathlon Magasinet – en booket kalender fyldt af venner, familie, træning, stævner, arbejde, rejser, arrangementer og impulsivitet. Fremover vil du kunne læse Sarahs tanker om at få tvillinger efter et fertilitetsforløb, at få morlivet til at gå op med en aktiv livsstil og meget, meget andet. Vi glæder os til at følge med <3

LÆS OGSÅ: Rikke May: Når voksenlivet kalder

Som mor til tvillinger handler det om at fokusere på livets muligheder i stedet for begrænsninger. Livet er bygget op om små kapitler, og hvert kapitel har sit formål.

Jeg tror på mange måder, at det var netop dette perspektiv, som har hjulpet min mand og jeg igennem tvillingegraviditeten og deres ankomst, for jo – jeg ville lyve, hvis det ikke var den største fysiske og mentale udfordring i vores liv.

Min mand Jack tog mig med storm for mindre end 5 år siden. Året efter friede han under min første IRONMAN, et romantisk bryllup fandt sted, en byggegrund blev købt og drømmehuset skabt, og siden har vi danset gennem livet i femte gear og med et motto om, at intet er umuligt.

Inden tvillingerne meldte deres ankomst, blev en lørdag oftest indledt med morgensvømning med klubben kl. 7, efterfulgt af et længere cykelpas på landevejene, frokost i solen med gode venner, et par praktiske gøremål og en fødselsdag inden dagen var omme. Mit arbejde på Center for Aktiv Sundhed, hvor vi blandt andet forsker i cancer og træning, var kilden til min identitet, min faglige passion og karrieredrøm. Begge var vi IRONMAN og træningen, fællesskabet og drømmen om VM på Hawaii fyldte meget i vores hjerter.

I maj 2017 ændrede tilværelsen sig markant – ingen stille og roligforandringsproces! Nej, på et øjeblik kom to små velskabte drenge til verden og rev hele vores verden fra hinanden, på godt og ondt. Under en tvillingegraviditet, forsøger man efter bedste evne at skabe nogle forestillinger omkring, hvordan livet på den anden side mon udmønter sig. Min mand og jeg havde mange lange snakke om den forandring, som ventede – et fælles ønske om at fortsætte den hektiske og livsglade tilværelse, som vi sammen havde skabt og blot integrere tvillingerne i vores verden.

I den kommende tid vil jeg forsøge at give et indblik i den verden som ventede os. Fertilitetsbehandlingen, som førte til de to små drenge, men som ikke var en dans på roser, hverken fysisk eller mentalt. Tabuet, følelserne, afsavnet og sorgen, som også er en del af behandlingen, et farvel til triathlonsporten, som ikke var forligelig med fertilitetsbehandlingen og alt det, som sker på den anden side – når lykken endelig tilsmiler en, og tvillingerne kommer til verden og vender op og ned på alle forestillinger, behov og drømme.

Hvordan bevarer man styrken i parforholdet, overskuddet, kommer igennem de lange nætter og stadig møder dagen med et smil? Hvordan kan din personlige indstilling og livsanskuelse hjælpe dig, og hvordan vender man skuden, når man bare er slidt og træt af at havde to små drenge hængende, grædende og hungrende efter ens kærlighed på samme tid?

Hvordan håndterer man savnet, når vennerne tager afsted til stævner, og din rolle nu blot er som tilskuer? Er lykken den lette løsning – at blive hjemme i sikre rammer i lejligheden eller giver det i virkelig mere overskud at komme ud og få nogle gode oplevelse med babyerne, selvom det at komme afsted med tvillinger fra anden sal rent praktisk kan være en udfordring i sig selv… Struktur og ja-hat er vigtige begreber….

Jeg glæder mig til at give mine erfaringer, følelser og udfordringer videre..

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide