Sæt barsel på dit CV – den er det bedste kursus, du nogensinde vil få

netværk i din barsel
Facts


Anne Sophie Sehested Münster er 34 år og mor til to børn. Til trods for, at hun nød at gå til rytmik, salmesang og babysvømning under sine to barsler, kunne hun alligevel mærke, at hun manglede noget. Noget faglig input og inspiration samt faglige sparringspartnere. Anne Sophie Sehested Münster valgte derfor at tage sagen i egen hånd og grundlagde Inspired Beyond Babies. Et barselsnetværk, der har vokset sig så stort, at konceptet nu tilbydes som personalegode til virksomheder.

De kompetencegivende opgaver under barsel

Kigger vi på de opgaver, man til dagligt løser i hjemmet under barsel, kræver det, at man hele tiden er et skridt foran. Man skal konstant forsøge at planlægge sig ud af samtlige scenarier, hvor babyen enten bliver sulten, gnaven, træt, tisser alt sit tøj igennem – you name it!

Omvendt skal man også evne at tackle det uforudsete, at kunne tænke kreativt og improvisere med barnets udvikling. Essentielle og vigtige egenskaber man helt naturligt lærer at mestre.

Og alle perioder, gode såvel som hårde, skal håndteres på bedste vis. De skal accepteres, der skal findes nye løsninger og nye måder at handle og eventuelt organisere sig på. Oversat til arbejdsliv kan man sige, at man som person bliver:

  • omstillingsparat
  • løsningsorienteret
  • en god mægler
  • bedre til at prioritere
  • mere effektiv
  • bedre til at improvisere
  • mere udholdende
  • lærer at skære igennem

Sæt barsel på dit CV

Min opfordring er derfor; angiv barsel på dit CV, fortæl hvilke situationer du har stået i, hvordan du har løst dem, og hvordan de har været medvirkende til at udvikle dig som person. På den måde viser du din arbejdsgiver, at orloven har været et professionelt boost, hvor du har oparbejdet en masse kompetencer og øget din værdi som medarbejder.

Er du nysgerrig på at se, hvad andre har skrevet om deres kompetencegivende barsel, er du mere end velkommen til at smutte forbi min LinkedIn profil. Jeg tror bestemt ikke, at jeg har det endelige facit, men måske det kan inspirere. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og