[single_post_category_name]

Rikke May: Sol, sommer & planlagt optimisme

Hella Joof har sagt noget enormt klogt. Husk, at livet er en rejse, og nogle gange ender man i anden by end den, man havde købt billet til. Så må man anskaffe sig et kort over den nye by og glæde sig over dens floder og tårne og spir. Husk, at livet bliver bedre for hver dag, der går. Men det er en hemmelighed.

LÆS OGSÅ: Sådan får du trænet på din ferie

Hella er virkelig en, jeg ser op til. Hendes livssyn er for mig, det mest positive man kan finde, og jeg ville ønske jeg kunne blive adopteret af hende, og suge alt den livsindstilling hun har til mig. Hvis bare alle kunne være 10% Hella, så var verden et bedre sted. Glimmer på og op på kaminhylden!

Planerne for denne sommer er, at fredag den 22. juni kl 23.55, boarder jeg Singapore Airlines SG 352 med kurs mod København sammen med min datter Bella. Vi skal hjem i Nordhavn og bo, hvor vi har en lejlighed, som jeg glæder mig til at komme hjem til. Den 24. skal vi fejre min far sammen med hele min familie i Nyborg, og det er noget, jeg ser rigtig meget frem til. Så skal vi til Sydfrankrig og besøge mine svigerforældre i et par uger. Så skal jeg til 40 års i Tivoli, og høre Kim Larsen. Jeg har planer om at tage til Kentucky og besøge min værtsmor, der fylder 81, så den billet, den arbejder jeg lige på. Man skal jo smede mens jernet er varmt. Jeg skal på Skanderborg, og danse hele natten i skoven med mine veninder. Jeg skal drikke kold rosé hos min veninde Nanna på hendes terrasse.

LÆS OGSÅ: Bikinikrop? Har du det godt i & med din krop?

Jeg skal grille hos min veninde Katrine og nyde hendes gode salater. Jeg skal holde pigesommerferie i en uge med min veninde Eleni, hvor hun kommer til København og bor hos mig. Jeg skal besøge mine veninder i Nyborg, og jeg skal klart grine meget mere, end jeg græder. Jeg har mentalt indstillet mig selv på, at dét bliver en god sommer, og så er man alligevel nået langt.

Når jeg flyver de her lange turer, som jeg tit tager, så har jeg altid min taske pakket med de samme ting, så jeg ved, jeg altid kan finde dét, jeg skal bruge. Mange vil måske kalde det OCD, men der er ikke plads til udsving i mit hoved, og som min far altid sagde ‘Gør du dét samme, som du plejer at gøre, så får du det samme, som du plejer at få’. Jeg ved, at han har fået det fra min farfar, men det ordsprog er sgu noget, jeg kan forstå 😉

FIND DE VIGTIGSTE REJSE MUSTHAVES HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide