Er han THE ONE?

Facts
Stine Gram
Kærlighedscoach
Find mere info her:

Hej med dig, kære ChriChri-læser!
Jeg hedder Stine, og jeg er kærlighedscoach og ny skribent på ChriChri. Hos mig kan du finde forskellige relevante emner inden for dating og selvværd, der vil klæde dig på til at tackle alt lige fra ghosting og love bombing til at bevare din power!

Jeg vil dele supervigtige indlæg med dig, som vil gøre dit datingliv meget nemmere, sjovere og mere gennemskueligt. Se mig som dit største heppekor og din nye co-pilot i datingjunglen. I dag deler jeg 4 vigtige ting at holde øje med, hvis du vil vide, om ham du dater er THE ONE.

– Føler du dig fysisk tiltrukket af ham?
Hvis ikke, er der ikke rigtig noget fundament at bygge videre på, for den fysiske tiltrækning kommer sjældent ud af det blå 3 år inde i forholdet. Tværtimod. 3 år inde i forholdet er den fysiske tiltrækning ikke lige så kraftig, som den var i starten. Du skal altså som udgangspunkt have lyst til at kysse ham, røre ham og have sex med ham. Det kan godt være, du ikke mærker det på 1., 2. eller 3. date, men den fysiske kemi skulle gerne opstå efter relativt få dates.

– Kan du lide den måde, han tilbringer sin tid på, og de valg, han træffer?
Hvis ikke, vil forholdet bestå af endeløse diskussioner omkring hans præferencer, og hvordan jeres tid sammen skal bruges. Der er kun så mange timer i døgnet, og hvis han vælger at gå i byen hver fredag og lørdag, hvor du gerne ville tilbringe lidt kvalitetstid med ham, vil du med tiden føle dig frustreret. Eller hvis han vil have dig med til søndagsmiddage hos hans familie hver uge, men du gider ikke tilbringe din sparsomme fritid sammen med hans mor og fire søskende MED påhæng, vil det også resultere i et tovtrækkeri imellem jer.

– Kan han dække dine behov?
Føler du dig elsket af ham? Får du nok fysisk berøring, støtte, omsorg, tryghed og opmærksomhed gennem ham? Find ud, hvad dine behov er, og se, om han kan dække dem. Måske har du behov for ro i forholdet, men han skaber drama ved at starte konflikter ud af det blå eller ved at være jaloux. Måske har du behov for meningsfulde samtaler, men han reflekterer sjældent over andet, end hvilke strømper han skal have på. Måske har du brug for, at han rører ved dig, men han viser sin kærlighed ved at fikse dit toilet. Giv udtryk for dine behov, så han ved, hvad han skal gøre, og se det som et advarselstegn, hvis han herefter IKKE imødekommer dem.

– Har I samme mål og/eller visioner?
Står I 2 forskellige steder i livet, eller har I vidt forskellige værdier, kan det være svært at få et godt parforhold. Hvis du kun kan finde ro i et hus på landet, men han er en byrotte, der kun trives på stenbroen, så vil én af jer skulle gå for meget på kompromis i forhold til jeres generelle trivsel. Eller hvis du med garanti ved, at du gerne vil have børn, men han vil ikke være far, er han ikke den, der kan gøre dig lykkelig, uanset hvor meget du elsker ham.

Kærlighed og lykke går nemlig ikke altid hånd i hånd. Derfor er det vigtigt at være bevidst om, hvad der kan gøre dig lykkelig, FØR du kaster al din kærlighed på en, du er tiltrukket af eller måske endda forelsket i. For kan han ikke bidrage til din lykke, hvad har forholdet så af værdi for dig? Dine ønsker og værdier ændrer sig nemlig ikke, ved at du går ind i et parforhold, selvom det at få en kæreste måske er et af dine højeste ønsker, så ha’ styr på dine standarder og behov, inden du bliver alt for seriøs med ham.

LÆS OGSÅ: Realistiske Disney-prinsesser

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og