3 tips til dig, der er træt af at date

Facts
Stine Gram
Kærlighedscoach
Find mere info her:

Kender du det her med, at du RIGTIG gerne vil have en kæreste? Du elsker tanken om at være i et forhold. Tanken om at have en at holde i hånden og have en, der altid har din ryg, kan få dig til at mærke savnet mere end noget andet.

LÆS OGSÅ: Er han THE ONE?

Savnet gør, at du kaster dig ud i dating – noget må du jo gøre. Og hvad sker der? Du får en masse halvdårlige oplevelser. Mænd, der ikke skriver tilbage, mænd, som pludselig ghoster dig, mænd, som er fyr og flamme de første par uger og siden trækker sig, mænd, som er søde, men ikke tiltrækkende, mænd, som er tiltrækkende, men knap så søde …

Du er tæt på at give op. Måske har du allerede givet op? Måske giver du op i perioder og holder lange pauser på flere måneder eller år og er ikke nået videre, når du så genoptager datingen. Det er helt naturligt at give op indimellem! Det er også helt naturligt at miste lysten, når drømmen om en kæreste bliver ved med at være en lille prik ude i horisonten, mens dating-katastroferne bliver smækket op i ansigtet på dig. Hvordan kommer du videre herfra?

Hvordan kan du nå et mål, når du ikke kan lide vejen hen imod målet? Se, det er dilemmaet. Jeg kender det fra mig selv, og jeg kender det fra mange af mine klienter. De vil rigtig gerne have en kæreste, men de er trætte af at date.

1: Hav styr på dit WHY

Bliv helt klar på, HVORFOR du gerne vil have en kæreste. Hvad er det helt præcis, du savner ved at være i et parforhold? Dit WHY vigtigt, fordi det skal være så stærkt, at det kan blive ved med at motivere dig til at date. Hvis dine bevæggrunde er uklare eller svage, vil du ikke se meningen med det, og de halvdårlige oplevelser vil lettere slå dig ud. Og lad mig lige komme med en disclaimer: Hvis du HADER at date, skal du ikke tvinge dig selv til det. Det vil næppe blive en succes. Så må du oparbejde en lyst til det i stedet.

2: Fokusér på rejsen fremfor målet

Ja, det kan jo lyde som en selvmodsigelse at fokusere på rejsen og ikke målet, når jeg lige har sagt, at målet (dit WHY) skal være tydeligt for dig. Men se målet som en bagvedliggende faktor, der driver dig. Ikke som noget, du skal sammenligne dine resultater med hver dag, for så vil dine resultater give dig en fiasko-oplevelse – ikke en succesoplevelse. Så hver handling (fx hver date) er et skridt på vejen hen mod dit mål. Derfor er der ingen grund til at se en date som en fiasko, fordi det ikke var mr. Right, du mødte. Du må give lidt slip på kontrollen i denne proces og forsøge at nyde rejsen med de omveje, der nu engang er.

Når jeg siger, du skal fokusere på rejsen, mener jeg også de små succeser, der er på rejsen. Så ligesåvel som du skal se meningen med målet, skal du også se meningen med rejsen. Det kan være, du var vildt nervøs før en date, da du i sin tid startede, men nu er rolig, åben og afslappet. Det kan være, du ikke kunne finde ud af at flirte i starten, men nu falder det dig helt naturligt. Det er alt sammen en succes på din personlige rejse, selvom du ikke har nået målet. Se succeserne som en DEL af målet i stedet for at adskille dem fra målet.

3: Vær villig til at mærke ubehag

Du skal være villig til at mærke en vis grad af ubehag ved at foretage dig ting, du ikke bryder dig om, fordi det er uvant for dig. Hvis det er uvant for dig at date, er det måske nervepirrende at møde nye mænd, fordi du føler dig usikker på dig selv. Men det er en del af det at være nybegynder. Vi er ikke gode til det, vi ikke har kompetencer i, og det er jo helt okay. Du kan kun blive god til det, hvis du bliver ved, og du har kun lyst til at blive ved, hvis du ved, hvorfor du gør det (dit WHY), og kan fejre de små succeser.

Rigtig meget held og lykke med det!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og