[single_post_category_name]

3 oplevelser i København

Var det noget med en helikoptertur over København eller måske en våd fornøjelse i et sejlende spa? København er fyldt med gode oplevelser, og vi har samlet de tre bedste: til vands, til lands og i luften!

Var det noget med en helikoptertur over København eller måske en våd fornøjelse i et sejlende spa? København er fyldt med gode oplevelser, og vi har samlet de tre bedste:  til vands, til lands og i luften!

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste guide til København

 

I luften – Helikoptertur over København

Har du aldrig set København oppefra? Så er en privat helikoptertur lige noget for dig! Du får lov til at komme på flyvetur over Københavns centrum, Frederiksberg, Ørestaden og Dyrehaven – steder vi alle kender til lands, men ikke fra luften. Du får altså muligheden for at se København på en helt ny måde, samt gå derfra med et minde, du aldrig vil glemme. Turen varer 20 min., og prisen inkluderer op til 3 personer.

Priser fra 3150 kr.

Læs mere her

 

Til lands – Pistolskydning i ægte FBI-stil

Drømmer du om at blive en del af et FBI-team, eller blot afprøve dine evner som pistolskytte? Så er pistolskydning lige i din ånd. Hos Krudtuglen får du lov til at opleve to timers skydning med en 9 mm pistol. Du vil selvfølgelig blive grundigt introduceret om de forskellige sikkerhedsprocedurer og skydeteknikker, inden du får lov til at prøve kræfter med pistolen.

Priser fra 475 kr. pr. person

Læs mere her

LÆS OGSÅ: Københavns nye madmarked: Tivoli Food Hall

 

Til vands – Det sejlende spa

Var det noget med en sejlende afslapningstur i et varmt spabad? Hos CopenHot kan du leje et sejlende spabad og nyde det 38 grader varme vand samtidig med, at du nyder et glas iskoldt champagne. Det sejlende spa kan lejes både i sommerperioden og i vinterperioden, så der er ingen undskyldning for ikke at invitere kæresten eller kollegerne på en omgang boblebad til vands.

Priser fra 2200 kr.

Læs mere her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide