Byguides

Picnicsteder i København

Når solen skinner, og vejret er godt, kan vi lige så godt nyde det med en hyggelig picnictur. Men hvor skal man tage hen? Vi har samlet vores tre bedste bud på gode picnicsteder i København.

Frederiksberg Have

Frederikberg Have er for den håbløse romantiker. Her har I nemlig mulighed for at nyde jeres frokost i de romantiske og smukke omgivelser, hvorefter I kan gå tur hånd i hånd langs havens snoede stier.

Fælledparken

Fælledparken er Københavns største park, og her får du lidt af det hele. Parken byder nemlig på spændende områder, så som skaterpark, fodboldbaner, legepladser og meget mere. Parken er fyldt med liv, og den er et skønt sted til at nyde sin frokost.

Kongens Have

Kongens Have er hver sommer et samlingssted for tusindvis af mennesker. Haven ligger tæt på indre by, og der er derfor rig mulighed for at købe frokosten med på vejen. I Kongens Have kan I nyde den grønne plæne, den gode stemning og hinandens selskab.

 

Læs også

Picnic to-go

Must-haves til din picnictur

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *