Picnicsteder i København

Når solen skinner, og vejret er godt, kan vi lige så godt nyde det med en hyggelig picnictur. Men hvor skal man tage hen? Vi har samlet vores tre bedste bud på gode picnicsteder i København.

Når solen skinner, og vejret er godt, kan vi lige så godt nyde det med en hyggelig picnictur. Men hvor skal man tage hen? Vi har samlet vores tre bedste bud på gode picnicsteder i København.

Frederiksberg Have

Frederikberg Have er for den håbløse romantiker. Her har I nemlig mulighed for at nyde jeres frokost i de romantiske og smukke omgivelser, hvorefter I kan gå tur hånd i hånd langs havens snoede stier.

Fælledparken

Fælledparken er Københavns største park, og her får du lidt af det hele. Parken byder nemlig på spændende områder, så som skaterpark, fodboldbaner, legepladser og meget mere. Parken er fyldt med liv, og den er et skønt sted til at nyde sin frokost.

Kongens Have

Kongens Have er hver sommer et samlingssted for tusindvis af mennesker. Haven ligger tæt på indre by, og der er derfor rig mulighed for at købe frokosten med på vejen. I Kongens Have kan I nyde den grønne plæne, den gode stemning og hinandens selskab.

 

Læs også

Picnic to-go

Must-haves til din picnictur

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er