[single_post_category_name]

De bedste datesteder i København

Skal du på date i København, og kan ikke rigtig bestemme dig for, hvor i skal tage hen? Så har vi samlet de bedste datesteder, om du så er til fest og farver eller friluftsliv.

Skal du på date i København, og kan ikke rigtig bestemme dig for, hvor I skal tage hen? Så har vi samlet de bedste datesteder, om du så er til fest og farver eller friluftsliv.

Til den afslappede date – To-go kaffe i Kongens Have

Hvis vejret er godt, er en kaffe to-go en god og afslappende idé til en god første date. I kunne mødes ved det nærmeste kaffested, og sammen følges ned i Kongens Haves smukke omgivelser. Bliver I trætte af at gå, er der heldigvis en masse bænke rundt i haven, hvor I kan sidde og sludre, og lære hinanden bedre at kende. Skulle det ske at daten ikke går som planlagt, kan du altid bruge undskyldningen om at du fryser, og hellere må komme hjem, så du ikke bliver syg.

Til den festglade date – Pluto

Er der gang i dig, og din date, så er Pluto, et skønt sted at gå på date, om det så er den første eller den anden date, så mener vi at Pluto altid er et dejligt sted at besøge. I kan nyde deres appetitlige deleretter sammen, samtidig med at I taler om de spændende og fantasifulde anretninger. Herudover har de en massse lækre cocktails på kortet – hvilket er rart hvis daten er gået lidt i stå

 

Til den romantiske date – Restaurant Viva

Er du til en smuk udsigt, en romantisk stemning og et bord for to, så skal du besøge Restaurant Viva. Hos Restaurant Viva kan I nyde en god middag og et godt glas vin på den charmerende restaurantbåd. Viva er stedet hvor man kigger hinanden dybt i øjnene og kommer i ægte Titanic stemning. Selvom vi på redaktionen er tosset med romantik, så må vi indrømme at denne date nok skal gemmes til den 3 eller 4 gang I mødes.

Til den kulturelle date – SMK Statens Museum for Kunst

Er du til kunst og dansk kultur, så er Statens Museum for Kunst lige stedet. Hvis du og din date vælger at se den faste udstilling, så er den gratis. Bliver I sultne af at kigge på alt det fine kunst, så har SMK også en café I kan besøge, hvor I kan få et stykke kage eller en sandwich.
På ChriChri redaktionen er vi enige om at Statens Museum for Kunst er det perfekte sted at besøge på den første date, da i kan snakke om de forskellige kunstværker, hvis I skulle være løbet tør for samtaleemner. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide