[single_post_category_name]

På besøg i smilets by – Århus

Skal du forbi smilets by, men mangler inspiration til hvor du skal tage hen at spise? Så har vi på ChriChri readaktionen samlet et par steder, som er værd at besøge. I guiden finden du alt fra det franske landkøkken til kebab i den ydre del af Århus.

A.C. Perch’s Thehandel – Som vi kender den

Perch’s Thehandel er, som vi kender den fra København, en hyggelig lille tesalon med en tilhørende butik, hvor udvalget af tesorter er enormt. Her kan du nyde en dejlig kop te samt et lækkert stykke kage eller en god frokost, hvis appetitten er til det. Perch’s Thehandel byder på et hyggeligt univers, hvor alle er velkomne – unge så vel som ældre.

A.C. Perch’s Thehandel, Volden 3, 8000 Århus C.
Café Drudenfuss – Berlinerstemning med lidt af det hele

Café Drudenfuss hører til i Århus’ charmerende latinerkvarter. Caféen er et af de steder, som byder på lidt af det hele, om du er til en god frokost, en eftermiddagskaffe eller en aftencocktail med veninderne, så kan du finde det på Drudenfuss. Caféen er indrettet i en typisk berlinerstil med designermøbler, som giver stedet en afslappet og hyggelig atmosfære. Maden består af alt fra gourmet-hotdogs til salater.

Café Drudenfuss – Graven 30, 8000 Århus C.
Langhoff & Juul – Det økologiske spisehus

Det økologiske spisehus Langhoff & Juul har til huse i den hyggelige gade Guldsmedgade, som ligger i hjertet af Århus. Stedet har en rustik og nordisk indretning, hvilket også kommer til udtryk i deres menukort. Maden hos Langhoff & Juul består nemlig af alt fra en traditionel brunch til de gode gammeldags håndmadder. Kommer du på en dejlig sommerdag, har du mulighed for at sidde udenfor i deres hyggelige gårdhave, hvor du kan nyde solens stråler samt et glas iskoldt hvidvin.

Langhoff & Juul – Guldsmedgade 30, 8000 Århus C.
Hos Bilal – Oplev den ydre del af Aarhus

Kører du lidt udenfor Aarhus og besøger Bazar Vest i Århus V, så fornemmer du hurtigt en udenlandsk og eksotisk stemning. Her er fyldt med diverse spisesteder, grønthandlere og forskellige købsmænd. Hos Bazar Vest ligger spisestedet Hos Bilal, som laver en af Aarhus’ bedste kebabber, og den bliver altså lavet på ægte tyrkisk vis.

Hos Bilal – Edwin Rahrs Vej 32, 8220 Brabrand.
Ali Baba – Til de tømmermændsramte dage

Er det blevet søndag, og har du brug for en god omgang snask med det hele? Så er Ali Baba lige stedet. Ali Baba ligger i Vestergade i Århus’ midte og byder på alt fra pizza til shawarma. Det er ikke et sted, man kan sidde og nyde sin mad, men tager du det med to go, så har Århus et hav af steder, hvor du kan sidde og slappe af i solen.

Ali Baba – Vestergade 6B, 8000 Århus C.Foto: Aarhus Update - http://aarhusupdate.dk/
Juliette – Det rustikke og hjemlige brasserie

Café og brasserie Juliette, ligger på den stemningsfyldte gade Jægergårdsgade på Frederiksberg. Brasseriet har en dejlig afslappet og hyggelig stemning, hvilket skinner igennem i deres indretning og deres betjening, som er ganske uformel. Maden hos Juliette er inspireret af fransk comfort food med få internationale og etniske inspirationer. Hos Juliette har du mulighed for at nyde aftensolen udenfor i deres gårdhave eller ved deres borde og stole mod Jægergårdsgade.

Juliette – Jægergårdsgade 54, 8000 Århus C.
Klassisk 65 – Det franske landkøkken

Bistro og vinbar Klassisk 65 er en sikker vinder hos de fleste. Her spiser man godt uden at skulle af med den helt store formue. Deres udvalg på menukortet er fra det franske landkøkken og består af alt fra forretter til desserter. Indretningen er rustik og personlig, hvilket giver en dejlig følelse af hjemlig hygge. Det er ikke kun indretningen, der stråler af hjemlig hygge, ligeledes gør betjeningen, som er dejlig afslappet. 

Ønsker du at nyde din mad eller et glas vin hos Klassisk 65, så husk at bestille bord inden, da der ofte er fyldt. 

Klassisk 65 – Jægergårdsgade 65, 8000 Århus C.Foto: Aarhus Update - http://aarhusupdate.dk/

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide