Hvad skal du lave i påsken?

Påsken nærmer sig, og det samme gør de dejlige fridage, som skal nydes i fulde drag, men hvad skal man få tiden til at gå med? Vi har nedenfor samlet en række tips til, hvad du kan lave i din by i påsken.

 

// KØBENHAVN

Æggejagt i Frederiksberg Have

Så er det blevet tid til et arrangement for hele familien, nemlig æggejagt i Frederiksberg Have. Jagen byder på alt fra udklædte figurer fra eventyrlige fortællinger til gåder og grønne områder. Det er gratis at deltage i arrangementet – I skal blot møde op.

Hvor?

Frederiksberghave
2000 Frederiksberg

Hvornår?

Lørdag d. 28 marts fra kl. 10.00 – 15.00

Madmarked i kødbyen

I påsken skal der også være plads til masser af lækker mad, og det må man sige at man kan få på madmarkedet i kødbyen. Markedet åbner op for første gang midt i påsken nemlig lørdag d. 4 april, og her får du mulighed for at boltre dig i 70 stande med ferske varer og færdiglavet mad. Så satser vi bare på godt vejr til weekenden!

Hvor?

Kødbyen

Hvornår?

Lørdag d. 4 april fra kl. 10.00-18.00


// AARHUS

For de æggeglade – Naturhistorisk Museum

I påsken byder Naturhistorisk Museum på stort set alt, hvad der har noget at gøre med æg. Du kan gå på påskejagt, være med i æggequizen, male påskeæg eller udforske naturens kinderæg. Besøg museet med ungerne eller hvis du stadig har et lille legebarn (påskebarn) gemt indeni

Hvor?

Naturhistorisk Museum
Wilhelm Meyers Allé 210
8000 Århus C

Hvornår?

Fra mandag d. 30 marts til mandag d. 6 april

Kom til lækker påskefrokost

Er du til lækker mad og afslapning i påsken? Så er Kähler Spisesalon lige stedet. De giver dig nemlig muligheden for at nyde en moderne og lækker påskefrokost i deres hyggelige omgivelser. Frokosten består blandt andet af pate med hasselnød, grov sennep, grønne tomater og frikadeller med kartoffelsalat. Mums!

Hvor?

Kähler Spisesalon
M.P Bruuns Gade 33
8000 Århus C

Hvornår?

Fra lørdag d. 28 marts til mandag d. 6 april

Til de festglade – Happy Ester på Kupé

Midt i påsken inviterer Kupé til et brag af en fest med deres nye fredagskoncept F1RST. Konceptet er bygget op omkring fashion, lækre omgivelser, glade mennesker og selvfølgelig masser af god musik. Der vil være DJ’s som Frederik Thode og Emil Lange – så er det vidst bare at sige god aften til de festglade.

Hvor?

Kupé
Tolbodgade 6
8000 Aarhus

Hvornår?

Fredag d. 27 marts kl. 23.55

// ODENSE

Skæg med æg

Tag hele familien med på udflugt til Odense ZOO i påsken, og få en skøn og lærerig tur. Bliv blandt andet klogere på hvilke æg, der bliver lagt af hvilke dyr, find æg hos Odense Zoos påskejagt eller besøg det spændende skildpaddelaboratoriet.

Hvor?

Odense ZOO
Sdr. Boulevard 306
5000 Odense C

Hvornår?

Fra lørdag d. 28 marts til mandag d. 6 april, fra kl. 10.00


Musical – Footloose

Er du vild med musicals? Så byder Fjordagerscenen på musicalen Footloose – en forestilling med romantik, komedie, dans og selvfølgelig masser af musik. Den perfekte måde at tilbringe en af de hyggelige påskeaftenener på.

Hvor?

Fjordagerhallen
Strandvejen 39
5240 Odense NØ

Hvornår?

Fredag 03. april 2015 kl. 19:00
Lørdag 04. april 2015 kl. 19:00
Søndag 05. april 2015 kl. 14:00

// AALBORG

Koncert med Marie Key

Start påskenferien med en fest! Sangerinden Marie Key er netop nu ude med et nyt album, og holder et brag af en koncert i Aalborg fredag d. 27 marts – den perfekte måde at starte påskeferien på.

Hvor?

Skråen i Nordkraft
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

Hvornår?

D. 27 marts kl. 20.00

Mød Christiane

Imens vi savner vores chef herhjemme i København, så får Aalborgenserne æren af at have hende på besøg. Christiane viser nemlig sin flotte kollektion ‘Bianco by Christiane Schaumburg-Müller’ frem og fortæller om samarbejdet og tankerne bag.

Hvor?

Friis Aalborg Citycenter

Hvornår?

D. 27 marts kl. 16.30-18.00

Påske i Aalborg ZOO

I Aalborg har du også muligheden for at få nogle hyggelige dage i byens ZOO. Her kan du blandt andet male dit eget påskeæg, opleve nyknækkede påskekyllinger eller få en tur med det lille Zoo-tog.

Hvor?

Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

Hvornår?

Fra lørdag d. 28 marts til mandag d. 6 april.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være