[single_post_category_name]

Her skal du danse til Distortion

Distortion vælter København i næste uge, og Facebook flyder i disse dage over med arrangementer i helt uoverskuelige mængder. Har du også mistet overblikket? Her guider vi dig til 7 fede events, som ChriChri redaktionen uden tvivl skal besøge under dette års Distortion. Måske vi ses?
 

Københavnermiddag, Nørrebro & Vesterbro

Københavnermiddagene er klart bland at finde blandt vores favorit events under Distortion! Vi elsker mad, vi elsker musik, og vi elsker godt selskab – og den treenighed findes ikke bedre, end til Københavnermiddagene. Onsdag d.  3 og Torsdag d. 4, på henholdsvis Nørrebro og Vesterbro, inviterer den bornholmske Michelinrestaurant Kadeau, og søsterrestauranten Pony, til langbordshygge med en himmelsk menu. Det kan vi ikke gå glip af! Læs mere her.

DISCOOASEN på Sommerstedgade, Vesterbro

Alene navnet gør denne gadefest uundgåelig. Derudover er det vel nærmest halvdelen af ChriChri redaktionen, der har adresse på Sommerstedsgade, og derfor er det naturligvis helt oplagt, lige smutte forbi Le Gammeltoft og Sound of Copenhagens discofest  i gaden. Læs mere her.

Garden Party, Nørrebro

Havefest er bare altid en god ide! Og (uanset vejr og vind) skal vi naturligvis et smut forbi Kapelvej på Nørrebro, hvor Coma Club, Bodega og Kocktails har slået sig sammen om en svedig havefest. Vi glæder os allerede til at sippe friske cocktails, og danse fødderne ømme til lækre toner. – At der så endda er saftige pølser på grillen, ja der er naturligvis bare en ekstra bonus! Læs mere her.

4 Minutes Rave, Nørrebro

Normalt er vi vel ikke lige det man kan karakterisere som ”rave typerne”,  men 4 minutter er da lige til at holde til! Sidste gang der blev holdt 4 minutes rave var tilbage i 2010, og dengang gik det slet ikke stille for sig. Derfor kan du uden tvivl finde os på Langebro kl. 22.00 d . 3 juni, til årets første (og eneste) rave fest. Læs mere her.
 

Verdens største og bedste Gin & Tonic, Vesterbro

Man ville da være fuldstændig gal, hvis man gik glip af verdens største og bedste GT?! Hvordan det så lige skal foregår i praksis, det var vi måske lidt småsvært ved at se for os? Men ikke desto mindre er det en selvfølge, at ChriChri redaktionen er på pletten, når der er nogen der praler af verdens bedste GT! Læs mere her.

Folkefest på Christiansborg, Indre By

Fredag d. 5 juni har vi fri – og sandsynligvis ømme hoveder og fødder efter de to forgående dages gadefester. Derfor tænker vi at tilbringe en stille og rolig eftermiddag til folkefesten på Christiansborg. Lidt folkelig har man vil lov at være! Læs mere her.

Distortion Ø, Refshaleøen

Når man har ramt 25 , er der altså ingen garanti for, at man kan klare at feste fire dage i træk. Skulle energien tillade det, skal vi naturligvis et smut forbi Refshaleøen og dette års Distortion Ø. Vi satser på at solen vil bage, så vi kan nyde den lækre elektroniske musik med udsigt over  Øresund og en kold øl (…eller cola) i hånden. Læs mere her.

Vi glæder os som små børn til den kommende uge. Ses vi?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide