Copenhagen Yoga Festival 2015

Facts

Yogaworkshops og undervisning

– Afholdes den 28. – 30. august i Amager Strandpark.

– Alle kan deltage – der er også arrangementer for børn.

– Festivalen forventer omkring 2.500 deltagere. 

Køb billet her og læs mere om festivallen her.

Yoga er populært som aldrig før. De fleste har en idé om, hvad yoga går ud på. Det er noget med at ligge på en måtte på gulvet, trække vejret dybt og strække kroppen ud. Og man skal være slangemenneske, før man har en chance… Eller hvad? Den kommende weekend byder på en festival med fordybelse og masser af inspiration til, hvad yoga også kan være udover meditation og udstrækning – og at yoga er noget alle kan være med til.

Akroyoga, Hotyoga, Yin Yan yoga, Astanga- og Hathayoga er blot nogle af alle de forskellige yogaskoler som er en del af yogafestivalen. Hvad går de hver især ud på og hvordan bliver man selv en yogi, når man aldrig har været fleksibel eller smidig? Og hvordan kan man som trænet yogaudøver finde ny inspiration til sin træning? Alt dette kan du blive klogere på til Copenhagen Yoga Festival som foregår i Amager Strandpark.

Ildsjælene bag festivalen er yogalærerne, Stina Madelaire og Mai Brøndsted som brænder for at udbrede yoga til alle og lette på forståelsen omkring, hvad yoga er. I weekenden er der således underholdning til både unge, gamle, voksne og børn. Hovedformålet med festivalen er nemlig at gøre yoga til noget mere håndgribeligt og hverdagsagtigt som flere kan forholde sig til. Håbet med festivalen er således også at folk oplever, at de sagtens kan integrere yoga i deres hverdag uden besvær.

”Vores festival har ikke fokus på spiritualitet eller helse, men alene yoga og dens mange muligheder. Vi håber på, at folk får lyst til at komme forbi og hænge ud og se at yoga kan være helt nede på jorden og hverdagsagtigt. Yoga skal ikke være noget mærkeligt eller uforståeligt noget – det skal være noget alle kan forholde sig til,” fortæller Stina.

Det er gratis at komme ind på festivalen og lade sig inspirere – der vil også være mulighed for at høre musik og købe mad på pladsen.

Se programmet for festivalen lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være