Kærligheden kommer til september

Musik og kærlighed er to uadskillelige størrelser. Vi elsker alle kærlighedssange og til september kan de største danske kærlighedsklassikere opleves på The Standard Jazz Club.

Tidsløse klassikere som ”Kærligheden kalder” af Sanne Salomonsen og ”Inderst Inde” af Søs Fenger sammen med Bent Fabricius-Bjerre på klaver, er blot et lille antal af de mangfoldige sange og melodier, dedikeret til kærligheden, som de fleste danskere kender og elsker!

Netop disse tidsløse klassikere vil jazzklubben hylde med koncertrækken LOVE SONGS FROM COPENHAGEN i september. 

Amanda Thomsen og Malene Mortensen vil være de to kvinder, som indtager jazzscenens front. De vil skiftes til, at fortolke dansk musiks kærlighedsunivers over 11 koncerter.

The Standard Jazz Club ligger i Københavns oprindelige Gammelholms Toldkammer. Direkte link til program og billetter får du her. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet