Smag på København med Copenhagen Cooking festival

Der er ikke længe til, at Copenhagen Cooking festival finder sted –  nu for 11 gang. Fra d.21.-30 august kan du nemlig smage dig igennem de Københavnske gader, og deltage i alt fra fællesmiddage ved langborde med plads til hundredevis, til madlavning for børn og gastronomiske oplevelser til søs. Det er bare med at finde det rette tiltag for netop jer. Vi har nedenfor lavet en mini guide til vores favoritter. 

Hellmann’s pop-up picnic

Hvem elsker ikke en god burger? Hellmann’s byder på gratis burgere til de 200 hurtigste. 

Burgerne vil blive leveret af Timm Vladimirs køkken og BYOB (Bring Your Own Blanket) og Hellmann’s vil sørge for den helt rette picnicstemning. 
Dette er klart et af stederne vi vil besøge under festivalen! 

Hvornår: d.29 august kl.12-18.00
Hvor: Israels Plads

En gastronomisk rundtur til søs

Bådudlejningsfirmaet GoBoat er gået sammen med restauranten ll Buco, for at skabe en anderledes madoplevelse. Festivalgæster får på denne tur muligheden for, at hoppe om bord på en solcelledrevet båd og samtidig nyde en økologisk-italiensk-inspireret specialmenu, imens en privat kaptajn sejler dem rundt i kanalerne.

Hvornår: d.24 – 27 august kl.19.45-22.00
Hvor: Islands Brygge 10, 2300 Kbh S

Michelin-restauranten Relæ

Denne restaurant ligger på en 45. Plads på Worlds 50 Best Restaurents! De vil under festivalen, fejre deres fem år på Jægersborggade med langbordsmiddage og hele to dages fest i Nørrebroparken. 

Hvornår: d.23 august kl.18-23.00
Hvor: “Den gule markedshal” – Nørrebroparken 

Torvehallernes onsdagsmarked

Småproducenter, fritidslandmænd, urbane gartnere og kokkespire med velsmagende idéer, vil indtage Torvehallernes udendørsplads. Her vil de dele ud af den glæde man oplever, når man tager en hjemmehøstet, hjemmebagt eller hjemmelavet godbid med hjem.

Hvornår: d.26 august kl.10-19.00
Hvor: Torvehallerne

”Mit kokkeri” For børn

Under festivalen har du muligheden for, at få en kogebog og tage lidt inspiration med hjem. MIT kokkeri er en kogebog som vil blive uddelt gratis ved Torvehallerne. Bogen er til børn og unge som gerne vil lave mad og indeholder 175 forskellige opskrifter på alt fra smoothie til shawarma. 

Hvornår: d.29 august kl.11.00 
Hvor: Torvehallerne

Hvis du synes det lyder spændende – får du direkte adgang til programmet her
Vi glæder os helt vildt til festivalen går i gang – MUMS! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være