[single_post_category_name]

3 gode shoppe-events i oktober

Det er altså bare skønt når man føler, at man får lidt ekstra for sine hårdttjente penge! Derfor anbefaler vi alle at deltage, når der ENDELIG bliver afholdt fede shoppe-events med lækre danske mærker. 

Mads Nørgaard

I hele fire dage sælges der ud af mærket Mads Nørgaard ved et stort lagersalg på Nørrebro. Mads Nørgaard fylder hele Nørrebrohallen med lækre sager og I bliver budt velkommen til fire dage med lagersalg. Shop løs af 2. sorteringer, udgåede modeller og kollektionsprøver. Dette event er både til kvinder, mænd og børn – så tag gerne familien med! Der kan betales med dankort og kontanter. 

Hvor: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 København
Hvornår: Onsdag 28. oktober kl. 16-22, torsdag 29. oktober til lørdag 31.oktober kl. 10-19 og søndag 1. november kl. 10-17

Day Birger et Mikkelsen

I weekenden vil der blive afholdt er stort lagersalg i København. Mærket Day Birger et Mikkelsen sælger også ud af sine kollektioner. Dette vil foregå i DGI-byen fra lørdag d. 25 oktober. Tag veninden med og shop løs af kollektioner fra Day, Day et og 2NDDAY. Der kan betales med Dankort og kontanter.

Hvor: CPH Conference, DGI-byen, Tietgensgade 65, 1705 København
Hvornår: Lørdag 25. okt. kl. 10-18 og søndag 26. okt. kl. 10-14

Samsøe & Samsøe 

Fra den 31 oktober til d. 1 november holder Samsøe & Samsøe kollektions- og lagersalg på Blegdamsvej 132 på Østerbro. Er du med i kundeklubben “Samsøe Friend” kan du allerede komme til lagersalg dagen før fra kl. 17-21 og shoppe løs. Selv om eventet er for VIP, kan alle deltage, hvis bare man er signet op på samsoe.com. Der kommer nye varer til hver dag. Og du kan betale med både kontanter, Dankort og Mobilepay.

Hvor: Remisen, Blegdamsvej 132, 2100 København Ø
Hvornår: Lørdag 31. oktober kl. 10-17 og søndag 1. november kl. 10-16

 

Kilde: AOK

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide