Går du rundt med en sangskriver i maven?

Har du nogensinde haft lyst til, at begynde og skrive dine egne sange, men opgivet fordi det virkede umuligt? Så har du nu chancen for at få hjælp af nogle af Danmarks ypperste producere og sangskrivere som mentorer. På mandag begynder den årlige Spil Dansk uge nemlig. 

På mandag begynder den årlige Spil Dansk uge. Man har i år iværksat syv gratis masterclasses for alle interesserede sangskrivere og musikere. Dette arrangement finder sted i København. Idéen er, at booste talenter.

“Vi vil være med til at fremtidssikre den hjemlige musik, så der også er inspirerende danske musiknavne om 10-20 år. Derfor har vi “Talent” som tema for årets Spil Dansk Uge”, fortæller Ricco Victor, Direktør for Spil Dansk. 

Tilmeldelse 

Der er god grund til, at skynde sig at tilmelde sig. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet per mail til masterclass@spildansk.dk, med mindre andet er angivet ud for det enkelte kursus. Skriv navn, masterclassdato(er) du ønsker at medvirke i og din mailadresse.

Find programmet lige her

Kilde: spildansk.dk

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet