[single_post_category_name]

Guide: Det skal du lave i efterårsferien

Efterårsferien ligger lige om hjørnet, og du har nogle dejlige fridage i sigte enten med dig selv, din ægtefælle, sammenboende eller veninde. Men hvad skal ferien bruges til? Vi har nedenfor samlet en række tips, til hvad ferien kan bruges på.
 

Sjælland

Stine Goya Lagersalg

Efteråret er tiden for lagersalg, og der er mulighed for at opnå store rabatter når Stine Goya holder lagersalg, hvor der sælges ud af de tidligere kollektioner. Tag veninden under armen og kom af sted!

Hvor?

Tullinsgade 5
1618 København V

Hvornår?

Torsdag den 8 oktober fra 09.00 – 19.00
Fredag den 9 oktober fra 09.00 – 19.00 

Louisiana – Yayoi Kusama

De sociale medier er spækket med smukke billeder fra den fine og farverige udstilling på Louisiana, og vi kan slet ikke vente med selv at besøge udstillingen. En udstilling bestående af et farvestrålende univers, med mønstre der dækker overflader på malerier og skulpturer, og som breder sig længere end øjet rækker. Du vil ikke blive skuffet!

Hvor?

Louisiana
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Hvornår?

Den 17 september 2015 til den 24 januar 2016

Torvehallernes æblefest

Midt i efterårsferien inviterer Torvehallerne til byens største æblemarked, hvor forskellige æbleaktiviteter vil være på programmet. Grønthandleren fortæller om sine yndlingsæbler, også er der mulighed for at presse sin egen æblemost eller dyste om at lave det længste æbleskræl. Så satser vi bare på at vejret holder tørt i ferien!

Hvor?

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K 

Hvornår?

Onsdag den 14 oktober kl. 10.00 – 19.00  

CPH: DOX og Normann Copenhagen præsenterer Banksy-film og koncert med First Hate

Ingen efterårsferie uden fest og farver! CPH:DOX fejrer nemlig årets program med premieren på Banksy Does New York i Bremen Teater efterfulgt af koncert med First Hate og selvfølgelig masser af efterfest til langt ud på natten på Bremens natklub Natbar.

Hvor?

Fredag den 16 oktober kl. 20.00

Hvornår?

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
1602 København K

Fyn 

Slotsophold

Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra, så er Broholm Slot en oplevelse du bør give sig selv lov til at opleve. Efterårsferien er en perfekt timing, til at tage et par dage væk og sætte hverdagen på standby. Det er ikke noget vi gør ofte på ChriChri, men det er noget man helt sikker burde unde sig selv!

Hvor?

Broholm Slot
Broholmsvej 32
5884 Gudme

Hvornår?

Har åben hele efterårsferien – men tjek selv hjemmesiden for mere information om booking


Bio – hygge

Biografen er altid et hit, og vi på ChriChri elsker det. Det er en god undskyldning til at blande en kæmpe pose slik, og købe den største popcorn. I sidste uge var vi inde for at se den nye film praktikanten, og den kan helt klart anbefales. I kan læse mere om vores bio tur her.

Hvor?

Din nærmeste biograf

Hvornår?

Fra den 1 oktober


Holstenshuus Klatrepark

Nogle vil helst tilbringe det meste af ferien med afslapning, hvor andre hellere vil være aktive. Holstenshuus Klatrepark står for nogle sjove og aktive oplevelser, med 6 svævebaner og mere end 30 forskellige aktiviteter i 9 – 15 meters højde.

Aktiviteterne foregår i skøn natur, og frygt ikke for banerne er inddelt i forskellige sværhedsgrader, så alle kan få fornøjelsen med at klatre omkring de smukke trætoppe.

Hvor?

Holstenshuus Klatrepark
Slotsalleen 9
5600 Faaborg

Hvornår?

Fra den 10 oktober til den 18 oktober er der åben mellem fra kl. 11.00 – 16.00

 

Jylland

Musical – Grease

Er du til musicals? Så byder Vejle Musikteater på Grease, en forestilling med romantik, vrikkende hofter og en masse skønt musik. En forestilling der kan få dit efterårshumør helt i top.  

Hvor?

Vejle Musikteater
Vendelsgade 25
7100 Vejle

Hvornår?

9 oktober til 11 oktober


Smag på efteråret

Kähler Spisesalon følger årstiden, så hvis du har lyst til at smage på efterårets aktuelle råvarer så er det lige stedet. Hos Kähler Spisesalon serverer anretninger med Karl – Johan svampe og ænder med kirsebær og rødbeder. Mums!

Hvor?

Kähler Villa Dining
Grenåvej 127 

8240 Risskov

Hvornår?

Igennem efteråret 


Julias Moom & Djämes Braun
 

Train starter efterårsferien ud med besøg af både Julias Moon og Djämes Braun, så der er altså ingen undskyldning for ikke at besøge dansegulvet denne weekend. Der er stadig få billetter tilbage, så hvis I vil med skal I være hurtige.

Hvor?

Train
Toldbodgade 6
8000 Aarhus C

Hvornår?

Den 9 oktober kl. 21.00 og 10 oktober kl. 21.00

 

Læs også: Guide: Det skal du lave med dine børn i efterårsferien

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide