[single_post_category_name]

Guide til Kulturnatten i København

Så står kulturnatten i København endelig for døren og vi har allerede fundet en masse arrangementer vi vildt gerne vil deltage i. Kulturnatten finder sted i København d. 9 oktober og det eneste du behøver er et kulturpas som koster 90,- Nedenfor har vi listet Team ChriChris favoritter ved dette års kulturnat:

Helt vild med chokolade

Kom og oplev en mundtryppende delikat aften i selskab med vores alles bedste ven – chokolade! To af Hotel- og restuarentskolens undervisere, vil denne aften guide dig igennem chokoladens historie og oprindelse. Du kommer til at blindsmage forskellige typer chokolade og får forklaret deres kvaliteter. Det bedste er, at du får en goodiebag med hjem, så du kan forlænge chokoladenydelsen til en anden god gang.

Hvor: Hotel – og restaurentskolen – KØKKENERNE
Kjeldgaardsvej 1, 2500 Valby
Hvornår: kl. 18-19.15, kl. 19.30-20.45, kl. 21.00-22.15 
Læs mere her


Spøgelseshuset

Er du til spænding og gys? Så skal du til spøgelseshuset i København! Det vrimler med fortællinger og vandrehistorier om spørgelser i det gamle Kulturhuset i København – måske er de der stadigvæk? 

Hvor: Huset-KBH,
Rådhusstræde 13, 1466 København
Hvornår: kl. 18-00.00
Læs mere her 


Stå til søs i Nyhavn

Kom og smag på Øresund! Der bliver tændt op for grillen og serveret en masse smagsprøver fra havet og whiskydestilleriet på Hven..Kom og hør, eller del en god lystfiskerhistorie. Gæt en fisk eller fang eller quiz dig til et gavekort til lystfiskeriet i Øresund.

Hvor: Spar Shipping
Nyhavn 71 Ved kaj, 1051 København K
Hvornår: kl. 18.00-00.00
Læs mere her 


Copenhagen Trans Fashion Show

Nu har du muligheden for, at deltage i et alternativt modeshow ved kulturnatten. Transkønnede fremviser med stor ynde og et glimt i øjet deres tøj på catwalken. Mød 10 søde transpiger, der har mod til, at vise sig i det ypperste fra egen garderobe!

Hvor: KBH-Huset
Rådhusstræde 12, 4, 1466 København K
Hvornår: Showtime kl. 19, 21 & 23.
Læs mere her


Kulturnat med kinder-event

Kinder Bueno inviterer på gratis selvforkælelse under årets Kulturnat. Professionelle makeup-artister står klar til at forkæle både dig og dine veninder og sikre jer det perfekte fredagslook. Er du samtidig en af de første 300, der kigger forbi til en styling, forlænges selvforkælelsen med en lækker goodiebag.

Hvor: ILLUM, København
Hvornår: Mellem kl. 14-20
Læs mere her


1001 nats eventyr

Sig “Sesam luk dig op!” og træd ind i en fortryllende verden af eventyr, spænding og forførende dans. Uppercut Danseteater og unge talenter fra Dans i Nordvest tager fat i orientens mystik og fortællinger med danseforestillingen 1001 NATS EVENTYR. Se Ali Baba, Sinbad Søfareren, Aladdin og de andre klassiske figurer vækket til live i en eventyrlig fusion mellem moderne dans, hip hop og breakdance!

Hvor: Dansekapellet
Bispebjerg Torv 1, 2400 København NV

Hvornår: kl. 18.30-19.10, kl.19.30-20.10, kl. 20.30-21.10
Læs mere her


Havens magi

Følg lysstierne og oplev havens magi, når Botanisk Have denne ene aften om året åbner portene efter mørkets frembrud. Traditionen tro byder haven på unikke lysoplevelser, denne gang med en poetisk lydside. Lys- og lydelementerne skaber stemningsfulde tableauer og visuelle klangverdener, du kan bevæge dig igennem. Rundt om i den smukke have lyser grupper af majestætiske træer op, og alle inviteres til at gå en aftentur og opleve havens eventyrlige poesi.

Hvor: Botanisk Have
Gothersgade 128, 1123 København K

Hvornår: 18.00-00.00
Læs mere her:

Læs mere på kulturnattens hjemmeside

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide