Ny app forbinder dig med byen

Vi kender det alle sammen. Det er hverdag, du har en aftale med veninden, men hvad skal I finde på? I vil gerne lave noget andet, end at tage på den samme café, som I allerede har været på 10 gange. Men nu er det slut med tilfældigheder! Et hold danske iværksættere har netop lanceret en helt ny app, som giver dig muligheden for, at navigere rundt i nærområdets tilbud og sikrer, at du aldrig går glip af en god oplevelse!

Her på ChriChri redaktionen hader vi, at gå glip af en god koncert, et godt tilbud, et fedt marked eller åbningen af en ny butik! Men vi skal være ærlige og sige, at det gør vi desværre ret ofte. 

Vi har længe manglet dét der ene sted, hvor vi kan se alle arrangementer, tilbud og events på én gang! Derfor blev vi positivt overraskede, da vi blev introduceret for den nye app DAYFAIR.

Byen er fuld af muligheder problemet er bare, at vi ikke opdager dem

Det gør DAYFAIR op med! DAYFAIR er nemlig en app, som giver dig det fulde overblik over hvilke overraskelser og oplevelser der gemmer sig i dit nærområde. Her kan du altså få at vide når caféen inviterer dig til eftermiddagens jazzkoncert, din yndlingsbutik får nye varer og slagterne give dig tilbud på kød.

Du kan også følge dine yndlingsbutikker, og hvis du leder efter et bestemt par sneakers, kan App’en også hjælpe dig.

Da Cecilie for redaktionen første gang skulle afprøve app’en, blev hun positivt overrasket. app’en er nem at finde rundt i og giver et rigtig godt overblik over, hvilke tilbud der er gældende, hvor de er, hvad tingene koster mm.

Det bedste ved app’en er helt klart, at man selv kan dele de ting, man oplever på sin vej. Det første Cecilie lagde mærke til, var en bruger der havde skrevet: ”New Balance, Adidas og mange flere løbesko fra 500 kr. i Runnerslab på Trianglen 3”. Senere på dagen, kom hun hjem med et nyt par løbesko og en tilfredsstillende følelse velvidende, at hun havde sparet en god sum penge.

Det fede ved, at folk deler de ting de møder når de er ude at shoppe, handle eller på café/restaurant er, at man føler, at man har øjne overalt i byen og især nærområdet.

Man får de helt specielle tilbud direkte på sin skærm, som man ellers aldrig når at opdage fordi man ikke kan være flere steder på én gang.

Hvis du er typen der gerne vil udforske byen og opleve alt det som den byder på, så bliver du glad for denne app. Den giver dig altså muligheden for, at tage ”pulsen” på byen her og nu! 

Med DAYFAIR app’en kommer man nemlig som forbruger i direkte dialog med lokalområdet.

app’en vil i første omgang blive lanceret i København, men frygt ej – planen er at den skal sprede sig helt til udlandet.

Team ChriChri er blevet aktiv bruger på DAYFAIR og vi LOVER at dele alle de interessante og gode tilbyd vi møder i byen! 

Vi glæder os til at udforske byen!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er