Det skal du se i biografen mellem jul og nytår!

The Wolfpack

Dokumentarfilmen ‘The Wolfpack’ handler om Angulo-brødrene, der bor i en lejlighed i New York med deres søster, mor og far. De har boet og opholdt sig i lejligheden i stort set hele deres liv, og har kun været uden for døren meget få gange. Gennem de film, de ser i lejligheden lærer de om en verden de ikke selv er en del af. Brødrene bruger deres tid på at genskabe de film de har set, og navngiver sig ‘The Wolfpack’.

Point Break

Den unge FBI-agent Johnny Utah, infiltrerer en gruppe af surfere da han har mistanke om, at de står bag en lang række røverier. “Point Break” er genindspilning af klassiskeren fra 1991.

 
Star Wars: The Force Awakens

Denne Star Wars film ‘Star Wars: The Force Awakens’ er den første i ny Star Wars-trilogi, der foregår 30 år efter begivenhederne i Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi.

 

God fornøjelse!

XXX

Team ChriChri

 

Kilde: Kino.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive