[single_post_category_name]

Det skal du se i biografen mellem jul & nytår!

Ovenpå den store julemiddag d. 24. december og efterfølgende julefrokoster – er det så dejligt med et smut ind i mørket. Vi har samlet et lille udpluk af mellemjulens premierefilm og her er lidt for enhver smag.

Burnt

Adam Jones var engang en gastronomisk stjerne i Paris med to Michelin-stjerner i ryggen og et luksuriøst liv i overhalingsbanen. Men den unge kok brændte ud og måtte forlade den kulinariske verden. Nu rejser Adam til London for at starte forfra og kæmpe for en tredje Michelin-stjerne i den engelske hovedstad. Han håndplukker de bedste kokke til at skabe verdens bedste restaurant – deriblandt den talentfulde Helene, der matcher Adams ambitioner, evner og samtidig tør give hans lidt for store ego et velfortjent modspil. I hovedrollen ses Bradley Cooper.

Joy

Filmen ‘Joy’ handler om kvinden, der opfandt The Miracle Mop Joy Mangano. Før hendes voksende imperie blev sparket igang, og hun havde tre jobs på samme tid. I hovedrollen ses Jennifer Lawrence.

LÆS VIDERE

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide