[single_post_category_name]

ChriChris guide til din weekend

Synes du ligesom os, det har været en lang vinter i år? Vi trænger i hvert fald snart til at komme ud, strække benene og mærke forårsstemningen. Foråret nærmer sig heldigvis, og diverse markeder begynder så småt at åbne op, hvilket giver dig mulighed for at gøre nogle lækre køb og for alvor mærke den sommerlige stemning, der så småt breder sig. 
Her på ChriChri redaktionen vil vi meget gerne med til alle de markeder, vi overhovedet kan komme til! Vi har derfor samlet et udpluk af arrangementer, som vi godt kunne tænke os at dele med jer.

Kødbyens Mad & Marked

Foråret skydes i gang denne lørdag kl. 10, hvor Kødbyens Mad & Marked på Vesterbro i København har sæsonstart.

Her har du rig mulighed for at handle ind til aftensmaden blandt et bredt udvalg af lækre råvarer, når du har tilbragt dagen ved de opstillede langborde og spist fantastisk lækker mad. Markedet sætter en stor ære i at tilbyde kvalitet til de rigtige priser og lægger samtidig vægt på hyggelige omgivelser.

Derudover udvider Kødbyens Mad & Marked sine områder til Århus og andre dele af Jylland i løbet af i år! Så hold øje med, hvornår du skal sætte kryds i kalenderen! 

Torvesalget Ingerslev Boulevard

I Århus finder vi endnu et lækkert marked med friske råvarer, friskbragt brød og nybrygget kaffe. Torvesalget Ingerslev Boulevard har ca. 60 boder, som tilsammen skaber en herlig sydlandsk stemning. Markedet har åbent hver onsdag og lørdag 08:00 – 14:00 året rund 

 Luksus loppemarked

Foto til højre: Daniel Bruno GrandlFoto til højre: Daniel Bruno Grandl

I morgen, søndag d. 3/4, kan du shoppe 2nd hand mode i Berlingske pakhus, hvor bl.a. Pernille Teisbæk, Pernille Rosendahl, Caroline Brasch, og Laura Lawaetz sælger ud af deres luksuriøse garderober.

 Veras Market

Veras Market er et populært genbrugstøjmarked, som startede i maj 2015. Det afholdes én gang om måneden på Papirøen i København. Pga. den store interesse er de i 2016 rykket til Bispengbuen, hvor der er endnu mere plads at boltre sig på. Hvis du selv ønsker en stand på Veras Market, kan du faktisk ikke have vælge et bedre marked. Som noget nyt tilbyder Veras Market, at de vil hente dit tøj to timer før, markedet åbner, og de sørger ligeledes for borde og stativer til dine ting. Det kunne ikke blive meget nemmere! For dig som blot ønsker at slå et smut forbi og gøre nogle gode fund, så tøv ikke… SOUND OF COPENHAGEN og SoundBoks sørger for, at deres artister vil underholde med skøn musik, mens du shopper dig til en ny garderobe. Det første marked starter i morgen og afholdes fremover den første søndag i hver måned.

 Lagersalg

Hvis du er en tilbudsjæger og drømmer om at gøre et godt kup, har vi her samlet en række spændende lagersalg, som du kan deltage i lige nu. No excuses – bare kom afsted 😉

Notabene: København d. 31/3 – 2/4

Kähler: Næstved d. 31/3 – 3/4

Markberg accessories: Vejle d. 2/4 – 6/4

Outlet messen Herning: Herning d. 2/4 – 3/4

Lyngby: København d. 2/4 – 5/4

Munthe: København  d. 5/4 – 6/4

Won Hundred: København d. 7/4 – 10/4 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide