Det skal du lave i weekenden i København

Tag til Illums Rooftop Grand Opening

Henover weekenden inviterer Illum dig på 3 dage med oplevelser og fornemmelser for smag til deres Rooftop Grand Opening. Illum lover dig et univers som stimulerer alle dine sanser. Du bydes velkommen til masser af smagsprøver af bl.a. vin og delikatesser, spændende workshops, show cooking, lækre cocktails og smagfulde menuer. Se mere på Illums hjemmeside eller book bord lige her.

Hvornår?
Fredag d. 28 april kl.10:00 – søndag d.1 maj kl.22:00

Hvor?
Østergade 52
1001 København

48TIMER festival

Kom med indenfor når hele Københavns baggård inviterer indenfor. Når forårssolen skinner i weekenden inviterer Nørrebro dig på en 48timers festival, hvor du bl.a. kan få et mangfoldigt madudbud på Den Røde Plads. Tag et smut forbi og gå på opdagelse, smag på forskellige madkulturer og nyd stemningen. Weekenden byder bl.a. på store koncerter, finurlige workshops, gadefester, kunstudstillinger og meget mere.

Hvornår?
Fredag d.29 april kl.16:00 – søndag d. 1 maj kl.16:00

Hvor?
Nørrebro

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i weekenden i Aalborg

envii-january-2013-raw.jpg

Envii lagersalg

Shopping, shopping, shopping og atter shopping.. Vi får aldrig nok! Men det gør vores pengepung. Så hvad er bedre end lagersalg? Masser af tøj og penge at spare. Jubiiiii!

Hvornår?
Fredag d. 29 april kl.12:00 – 20:00
Lørdag d. 30 april kl.10:00 -16:00
Søndag d. 1 maj kl.10:00 – 15:00

Hvor?
Bragesgade 5
2200 København

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet