[single_post_category_name]

Det skal du lave i weekenden i Odense

Kunstudstilling

Efter en lang og grå vinter er det tid til at fejre lyset, farverne og blomsterne, der begynder at springe ud, og derfor har syv udvalgte kunstnere udstillet deres værker i The Studio Gallery. Alle værkerne repræsenterer blomster i al deres mangfoldighed og kunsternes særprægede frihed. Er du kunstinteresseret, er det helt sikkert værd at kigge forbi den kommende lørdag. Der er åbent kl. 10-14.

Hvornår?
Lørdag d. 30. april kl. 10.00– 14.00

Hvor?
Vesterbro 13
5000 Odense

Dansk duo: R&B-pop koncert

Lørdag d. 30 april spiller Moses: ”Andreas” på Kulturmaskinen. Her vil de spille deres intelligente og minimalistiske R&B-pop og rygtet siger, at de vist også vil spille et par nye numre i løbet af aftenen. Duoen mødte hinanden i Odense år tilbage og knyttede et helt særligt bånd gennem musikken, så hvor ellers ville det være perfekt at opleve bandet live? Der er stadig ledige billetter!

Hvornår?
Lørdag d. 30. april kl. 21.00

Hvor?
Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i weekenden i Aarhus

FindersKeepers

Du har sikkert hørt om det og vil gerne afsted, og ellers har du helt sikkert været der, og du vil bare gerne afsted igen! Det fine designmarked er i Odense i weekenden. Det fineste arrangement med alt lige fra planter, interiør og plakater til tøj, smykker og helse. Det er bestemt et besøg værd! En dagsbillet koster kun 50kr., og du kan endda købe en hel weekendbillet for kun en 20’er ekstra.

Hvornår?
Lørdag d. 30. april og søndag d. 1. maj kl. 11.00-17.00

Hvor?
DOKK5000
5000 Odense

Forårsmarked

Søndag d. 1. maj kan du tage din mor, din bedstemor, din søster eller din gode veninde med til forårsmarked på den fynske herregård Sanderumgaard. Her kan du i de smukkeste omgivelser opleve et stort udvalg af skønne planter, smage på diverse lækkerier og meget, meget mere. I løbet af dagen vil der være sejlads på Kanalerne, mulighed for at køre i hestevogn eller man kan få en guidet tur i Den Romantiske Have. Arrangementet holder åbent kl. 10-16 og indgangen koster kun 20 kr.

Hvornår?
Søndag d. 1. maj kl. 10.00-16.00

Hvor?
Sanderumgårdvej 152
5220 Odense SØ

Pssst… Hvis vejret er rigtig godt, er det altid hyggeligt at tage i Zoologisk Have, og Odense Zoo er ingen undtagelse! I weekenden er der åbent fra kl. 9-18.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide