Byguides

Det skal du lave i weekenden: København, Aarhus, Odense & Aalborg

Vi har her på redaktionen samlet et udpluk af de hyggeligste, fedeste og mest hippe events i den kommende weekend i Danmarks fire største byer, så der er lidt til enhver smag. Heldigvis nærmer foråret sig (endelig), hvilket betyder, at vi forhåbentligt kan deltage i udendørs arrangementer uden at fryse numsen af. Uanset om du er til kultur og kunst, loppemarkeder og retroguld, stand-up og underholdning, mad og smagsoplevelser, shopping og udsalg eller musik og koncerter, så har vi her lavet en liste over de bedste arrangementer – vi kan i hvert fald ikke vente med at deltage i så mange som muligt! 

– Din weekend i København – 

– Din weekend i Aarhus – 

– Din weekend i Aalborg –

– Din weekend i Odense –

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *