[single_post_category_name]

ChriChri’s top 5 over sommerens festivaler

Her på redaktionen er vi så småt begyndt at varme op til sommerens mange festivaler. Vi har længe kigget med længsel på vores samling af festivalarmbånd fra tidligere år, med sommerfugle i maven over alle de kommende musikoplevelser og endnu flere nye festivalarmbånd til bunken!

I den kommende tid vil sørge for at give dig en masse festival-guf og info, så du kommer til at føle dig 100% rustet til de mange dejlige festivaler, der er lige rundt om hjørnet.

LÆS OGSÅ: Festival: 7 ting til toilettasken

Ved du ikke helt, hvor du skal starte – eller er alle de mange festivaller bare for uoverskuelige? Så læs med længere nede, hvor vi giver dig Team ChriChri’s absolutte top 5 over sommerens festivaler i 2016!

____________

Skulle det ske at ingen af de nedenstående festivaler, falder helt i din smag? Så lad dig inspirere af de forskellige up coming festivaler rundt omkring i landet, og start din egen festival med dit eget program, location, tema og customized festivalarmbånd, som du kan købe lige her – se det ville være one to remember!

 

Festivaler vi elsker…

Distortion
1. –5. juni 2016 · København

Her kan du bl.a. opleve
Young Lean · Babyfather · Dixon · Helena Hauff · Aurora Halal · HVOB · Kelela · David Rodigan · Empress Of · Tiga · Ata Kak · Gilli · Jamaika · Borneland · Brynjolfur · Kasper Bjørke · Mano Le Tough · Marc MK Kinchen · Smerz · First Hate · Oneman · My Nu Leng

Se snapshots fra vores Distortion i 2015 – på Vesterbro, Nørrebro og Slotsholmen

 

Northside
17. –19. juni 2016 · Aarhus

Her kan du bl.a. opleve
Alex Vargas · Av Av Av · Beach House · Beck · Bernhoft · Bloc Party · Blossoms · C Duncan · Caribou · Coasts · Damien Rice · Deftones · Den Sorte Skole · Digitalism · Duran Duran · Flume · Frances · Iggy Pop · Jake Bugg · Jamie Lawson · Jamie xx · Lukas Graham · Malk de Koijn · Marvelous Mosell · Phlake · Puscifer · Refused · Samm Henshaw · Scarlet Pleasure · Sigur Rós · The Chemical Brothers · The Minds of 99 · The Temper Trap · Twin Atlantic · Ukendt Kunstner · Velvet Volume · Wilco · Wolf Parade · Yeasayer · Yelawolf

Læs bl.a. om da ChriChri spottede god stil på Northside i 2015 og vores 5 gode bud på spisesteder

 

Tinderbox
23. –25. juni 2016 · Odense 

Her kan du bl.a. opleve
Av Av Av · Bassjackers · David Guetta · Dizzy Miss Lizzy · Don Diablo · EDX · Jason Derulo · Lost Frequencies · Lukas Graham · Mac Miller · Malk de Koijn · Of Monsters And Men · Otto Knows · Rammstein · Sam Feldt · Saybia · Scarlet Pleasure · Steve Angello · Suede · The 1975 · The Minds of 99 · The National · Toomanyleft Hands · Ukendt Kunstner · Volbeat · Years & Years · Yellow Claw · Band of Horses · Turboweekend · Zeds Dead · Deniz Koyu · Fedde Le Grand

 

Roskilde Festival
25. juni – 2. juli 2016 · Roskilde

Her kan du bl.a. opleve
Neil Young · LCD Soundsystem · MØ · New Order · PJ Harvey · Red Hot Chili Peppers · Tame Impala · Tenacious D · Wiz Khalifa · Action Bronson · Bring Me The Horizon · Chvrches · Foals · Ghost · Kvelertak · Mac Demarco · S!vas · Skepta · Sleep · Andromeda Mega Express Orchestra · Aurora · Birdy Nam Nam · Bisse · Blaue Blume · Blick

Læs bl.a. vores madguide fra 2015 til Roskilde Festival

 

Smukfest
3. –7. august 2016 · Skanderborg

Her kan du bl.a. opleve
SIA · Rihanna · Christopher · D-A-D · Dizzy Mizz Lizzy · Kygo · Mads Langer · Madcon · Nik & Jay · Scarlet Pleasure · Julias Moon · Sting · Suspekt · Topgunn · Ukendt Kunstner

Læs bl.a. her hvorfor Christiane elsker Smukfest

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide