At tage i biffen er altid en god idé! Hvis solen skinner, og det er lunt i vejret, er der dog andre ting man kan komme i tanke om at tage sig til… Men nu er det jo Danmark, vi lever i, så selv om det ifølge kalenderen er forår, betyder det ikke, at vi undgår blæst og regn den næste måneds tid. Vi har derfor taget et kig på, hvilke film, der har biografpremiere i løbet af april og udvalgt fem film, vi selv kunne tænke os at se 🙂 

De standhaftige d. 7. april

Den danske film ‘De standhaftige’ handler om soldaten Thomas, der mister begge ben i Afghanistan og indlægges på et dansk hospital – uden håb og med en smadret identitet. I sin sorg går vreden ud over hans nærmeste, og til sidst kaster Thomas sig ud i et desperat forsøg på at genoptræne sig selv imod lægernes anbefalinger. Balletdanseren Sofie kommer dagligt på genoptræninsgcentret for at besøge sin faster. Hun lægger hurtigt mærke til den invalide mand med det voldsomme temperament, og i et forsøg på at kunne gøre en forskel begynder Sofie at hjælpe Thomas tilbage på benene med hjælp fra ballettens verden. Snart vokser venskab til følelser, men Thomas kæmper med meget mere end sin mobilitet. Krigens rædsler hjemsøger ham, og den virkelige verden virker uoverskuelig for den sårede soldat. ‘De standhaftige’ er et drama om modsætninger. Soldaten møder danseren, krig møder kærlighed, og sidst men ikke mindst forsøger en mand at omfavne livet efter en nærdødsoplevlse. 

Junglebogen d. 14. april

Hvem husker ikke Junglebogen fra barndommen? Filmen ‘Junglebogen’ er en live-action version af Disney-klassikeren, der handler om den forældreløse dreng Mowgli. Han bliver opdraget i junglen af ulve, en bjørn og en sort panter.

Miracles from heaven d. 14. april

I dramaet ‘Miracles from Heaven’ bliver en ung pige mirakuløst kureret for sin sjældne sygdom efter et fald fra et træ. Filmen er baseret på bogen af samme navn af Christy Beam, som bygger på virkelige hændelser. I rollen som moren ses Jennifer Garner, og Queen Latifah er også at finde på rollelisten.

Der kommer en dag d. 21. april

Dramaet ‘Der kommer en dag’ foregår i 1967, og handler om de uadskillelige brødre, Elmer på 10 og Erik på 13, der anbringes på børnehjemmet Gudbjerg. Forstanderen er en streng mand, der udøver sin magt uden nåde. Snart begynder de to drenge at planlægge deres flugt. De to hovedroller spilles af spillefilmsdebutanterne Harald Kaiser Hermann og Albert Rudbeck Lindhardt, mens Lars Mikkelsen, Sofie Gråbøl, Lars Ranthe, Søren Sætter-Lassen, Sonja Richter og David Dencik også medvirker.

The Daughter d. 21. april

Det australske drama ‘The Daughter’ handler om den alkoholiserede Christian, der vender tilbage til sin fødeby i anledningen af hans fars bryllup. Han støder ind i sin gamle ven, Oliver, og bliver introduceret til hans kone, datter og bedstefaren. Christian begynder langsomt at presse en af dem til at afsløre en gammel familiehemmelighed, og balancen i familien brydes.

 

Kilde: www.kino.dk

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide