[single_post_category_name]

Din guide til weekenden: Alt dette kan du opleve

Så blev det endelig fredag, og en dejlig, solrig weekend venter lige om hjørnet. Hvis du endnu ikke har lagt planer for din weekend, så har vi nedenfor samlet de bedste arrangementer i hele landet. God fornøjelse!

– København –  

Fredagsrock i Tivoli m. Tiësto  

Måske har du allerede været til fredagsrock i Tivoli i år? Denne fredag byder de velkommen til The Greatest DJ Of All Time! Ja… Det er han faktisk blevet udnævnt til af MixMax 😉 
Du kender ham måske fra radioen, hvor han lige nu er i rotation på både P3 og The Voice med sangen ”Chemicals”. Det bliver en vild fredag i Tivoli!  

Hvornår?
Fredag kl. 22 

Hvor?
Tivoli 
København


Sommerens hyggeligste loppemarked!

Så er det blevet tid til sommerens absolut hyggeligste loppemarked i Pumpehusets Byhave. Som altid vil Byhaven være spækket med gode loppestande, hvor du kan få opfrisket garderoben, hjemmet eller pladesamlingen. Alt imens du fyldes med varme sommervibes eller slukker tørsten med kolde økopilsnere og økosafte – den perfekte kombination. Du kan tilmelde dig eventet samt læse mere lige her.

Hvornår?
Søndag d. 5. juni kl. 10.00-16.00

Hvor?
Pumpehusets Byhave
Studiestræde 52
1554 København V


Distortion Ø

Distortions gadefester er nu færdige, og det har været nogle vilde dage! Men det stopper ikke her! Festen fortsætter på Refshaleøen, hvor der ligeledes vil være god musik fordelt på to scener og 80 acts.  

Hvornår?
Fredag og lørdag kl. 18 

Hvor?
Refshaleøen
 
Chris Brown koncert

Er du klar til at lade mundvandet løbet i flere timer? Så synes vi, du skal tage til Chris Brown – ”One Hell Of A Nite Tour”. Du kommer til at kunne synge med på alle sangene og fuldstændig glemme, at mandagen venter lige rundt om hjørnet! Køb dine billetter HER.

Hvornår?
Søndag kl. 20 

Hvor?
Forum, København 

Veras Market

Ligesom de sidste mange søndage holder Veras Market loppemarked under Bispengbuen på Nørrebro. Vi har selv været der, og der plejer at være masser af gode fund. Modebloggeren, Marie Jedig, er blandt en af dem, som sælger ud af sin garderobe denne dag. Så slå et smut forbi. Du vil ikke fortryde det! Læs mere HER.  

Hvornår?
Søndag kl. 11 – 16 

Hvor?
Bispeengbuen
Borups Allé 45
2200 København N 

 

– Sønderborg –  


The Corrs koncert

Her på redaktionen ville vi ønske, at vi kunne være med til denne koncert! I skrivende stund er vi taget et trip down memory lane! Vi sidder alle sammen og synger med på sangene og bliver helt nostalgiske! Vi vil gerne dele vores gode humør med dig lige HER. Køb billetter til koncerten HER

Hvornår?
Søndag kl. 20 

Hvor?
Mølleparken, Sønderborg 


– Aarhus –


Modemekka – Designer Shopping event 

Lønnen er lige tikket ind på kontoen, og det kribler i fingrene bare ved tanken om shopping. Med op til 80% rabat på designerbrands, så er det vel okay? 

Hvornår?
Fredag kl. 17 – 20
Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 10 – 16 

Hvor?
Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Aarhus C 


Foto: Martin Ballund

Aarhus Pride

På lørdag er det tid til at hylde mangfoldigheden! Vi hylder homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede med en parade gennem Aarhus midtby til Officerspladsen. Du kender måske allerede konceptet fra København? Aarhus Pride er den første Pride i Danmark uden for København. Fest, farver og et godt formål – what’s not to like?


Tivoli Friheden

Tivoli er altid sjovt, og man kan ikke blive for gammel til det! Tivoli Friheden holder selvfølgelig åbent, og faktisk kommer Lars H.U.G til Fed Fredag og giver koncert. 

Hvornår?
Hele weekenden

Hvor?
Skovbynet 5
8000 Aarhus C  

– Odense – 

Foto: visithcandersen.dk

Sejltur på Odense Å

Hele sommeren kan du sejle igennem Odense Å. I denne uge har vi lært, at vejrudsigten ikke er til at regne med, så lad os bare bede til, at det bliver godt vejr, så vi kan få en dejlig solskinsrig dag på vandet! Odense Aafart sørger for, at du får en hyggelig og afslappende tur. Her på redaktionen ønsker vi at tage vores kære under armen og nyde en hyggelig dag på åen!
Læs mere HER.

Hvornår?
Hver time mellem 10 – 17 

Hvor?
Filosofgangen 30
5000 Odense C

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide