NorthSide: Skål i økologi & velbekomme!

Vi ved alle, hvordan man på en festival hurtigt kan glemme de sunde vaner og de sundere alternativer, og derfor er det rart, at man på NorthSide kan få lov til at spise og drikke økologisk. Der er nemlig blevet sat helt nye mål for dette års NorthSide, fordi de vil være endnu bedre!

Øko-fadbamser og øko-juice med øko-vodka 

Hvilke drikkevarer bliver der så smækket over disken på NorthSide? Det skal vi fortælle dig! I år får du mulighed for at skifte din vodka-juice ud med øko-vodka og økologisk juice fra Søbogaard. Dine sædvanlige fadbamser kan du skifte ud med Tuborg Rå, og så vil der også blive sørget for, at du kan få et udvalg af økologiske af vine, champagne og alkohol af høj kvalitet i barerne. 

Mad med fokus på økologi

Det er dog ikke kun drikkevarerne, der er i økologi-fokus på NorthSide. I en årrække har der på Northside været et større fokus på økologi under festivalen, og siden 2014 er der blevet sat et minimumskrav til restauratører, der vil sælge mad på festivalen. Det betød i 2015, at mere end 85% af den mad, der blev indtaget på festivalen, var økologisk. Dog skal der i år være plads til forbedringer, og derfor har NorthSide ændret adgangskravet til 90-100% for alle restauratørerne. 

LÆS OGSÅ: Northside: Disse artister må du ikke gå glip af

Med en målsætning, der lyder på 90% økologi på tallerkenen og 75% i glasset, fastholder NorthSide altså sin position som landets mest økologiske musikbegivenhed og sender samtidig et signal om, at det i samarbejde med de rigtige partnere er muligt skabe en økologisk bevidst festival.

… Så skål i økologi og velbekommen til dette års NorthSide-gængere.

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16.. Vi ses på NS!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og