Roskilde festival: Det skal du høre

Stemningen i de forskellige lejre er ofte så god, at det kan være svært at få flyttet sin krop op af campingstolen og hen til koncerterne… MEN man bør nu alligevel gøre det til en prioritering igen i år! Roskilde er nemlig klar med en fantastisk line-up, der byder på masser af musik hvad enten du er Sound Venue/firstmover-typen eller lidt mere mainstream og primært lytter til P3 og allerhelst bare gerne vil skråle med på alle de sange, du kender ned til mindst beat!

Vi ser derfor frem til en god blanding af genre og glæder os til at rappe med, når Wiz Khalifa  indtager scenen om onsdagen, mens vi giver den max gas til Macklemore og Ryan Lewis om torsdagen.

Derudover vil vi for alt i verden heller ikke gå glip af rapperen Future, Dizzy Mizz Lizzy eller Mø for den sags skyld!

Hvis man ønsker en mere unik musikoplevelse, kan vi stærkt anbefale, at man også holder øje med de mindre scener. Ofte sker der ren magi, når mindre kendte bands får lov at folde vingerne ud for øjnene af et pulserende publikum.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive