[single_post_category_name]

Din ultimative guide til Roskilde: Her skal du bo, spise, hænge ud & høre musik

Sommeren er for alvor over os, og årets største gadefest, Distortion, er netop slut, og det samme er dette års NorthSide. Men kan du ligesom os heller ikke få nok af sommer, sol og glade mennesker, hører du måske til typen, der skal på en af sommerens mange festivaler.

Holder du lige så meget af Roskilde festivalen, som vi gør? så deler vi ud af vores bedste tips til, hvordan du får en fantastisk og ikke mindst uforglemmelig Roskilde Festival! Tryk jer igennem de forskellige guides nedenfor.

________


– Her skal du bo –

– Her skal du spise –

– Det skal du høre – 

– Her skal du hænge ud –

________

 

Vi ønsker jer alle en fantastisk festival og håber inderligt, at vi kommer til at feste side om side, når de mange talentfulde kunstnere går på scenen! Vi glæder os i hvert fald til den unikke stemningsoplevelse, som festvalen leverer år efter år på bedste ’Roskildemanér’!

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16. Vi ses på Roskilde!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide