[single_post_category_name]

Roskilde festival: Her skal du bo

Roskilde Festival bliver afholdt på Roskilde Dyreskueplads og dækker derfor et kæmpestort område. Området er delt op i henholdsvis indgang Øst og indgang Vest for at rumme alle de mange mennesker. Er man til fuld fart, musik døgnet rundt og en blanding af efterskoler, gymnasieklasser og højskoler skal man helt sikkert placere sit telt i områderne L, M eller N. Området omkring L bobler af liv, hvilket kun bliver afbrudt for en kort stund under de store koncerter. Publikum er klar på en uge med meget lidt søvn og et anlæg, der udelukkende er bygget til at kunne overgå nabolejrens. 

Har man (ligesom redaktionens festivalsgængere) udlevet de unge år i Øst, er man måske typen, der er klar til at give Vest et skud. Her er publikum en smule ældre,  men musikken er stadig på fra tidlig morgen! Det udelukker dog ikke muligheden for at tage en lille ”morfar” efter et spil øl-bowling i solen, hvis man føler trang til det. Det er også i Vest du finder den berømte skaterrampe, der ofte er centrum for en god fest i løbet af dagen.

Vil man derimod helst bo i omgivelser, der ikke lugter af urin, lytte til musik, der respekterer døgnets rytme og skrald, der bliver smidt i skraldespanden og ikke bare dumpet af tilfældigt på jorden, skal man overveje området ’silent and clean’. Området er aldeles festligt med mennesker, der er enige om, at en uge i telt er hårdt nok i sig selv. Her er derfor set med festivals-briller både pænt, hyggeligt og roligt, men man føler stadig festivalsånden. Musikken dysser ned efter kl. 24, og du kan derfor med fordel feste, rode og tisse i de andre områder for derefter at gå hjem til et telt, der ikke er blevet offer for en fuld fyrs mangel på balance.

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16. Vi ses på Roskilde!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide