[single_post_category_name]

Smukfest: 10 ting du (måske) ikke vidste om festivalen

Er du en ægte Smukfest-gænger, som har styr på din viden, når det kommer til sjove historier og gamle minder? Hvis ja, så synes vi lige, at du skulle kigge vores liste igennem inden, at du blærer dig til dine veninder. Mon ikke at der er et par fakta, som du faktisk ikke er klar over? 😉

1. Den gennemsnitlige besøgende på Smukfest bruger 2584 kr. på festivalområdet.

2. De fleste (Faktisk hele 21%) sover i et hotelt på Sølund/ boldbanerne.

3. Smukfest har eksisteret siden 1980, og guess what? Dengang var entréen gratis!

4. Smukfest blev skabt af fem unge mænd, der mente, at der var for lidt fest i hjembyen Skanderborg, hvilket viste sig at være en rimelig fin idé senerehen.

5. Overskuddet fra festivalen går til Smukfonden, som støtter initiativer, der arbejder for at hjælpe ensomme og udsatte.

6. Gennemsnitsalderen for de besøgende ligger på 29 år.

7. Smukfest er i en uvildig undersøgelse blevet vurderet til at være omkring 350 millioner værd – rimelig vildt! Dog er de ikke til salg.

8. Som noget helt nyt i 2016 vil der være et supermarked midt på Kærligheden. Kvickly Skanderborg åbner nemlig en lille festival-filial med et smukt sortiment.

9. Smukfest har lavet deres egen Spotify-liste, så du kan nå at lære alle sangene udenad inden festivallen. Se den her.

10. På Smukfest kan du sove i en dåse også kaldt ‘Can Sleep’, men vidste du at Can Sleep er 220 cm. i diameter og 375 cm. høj? og at der faktisk kun findes 108 af dem i hele verden? Rimelig vildt!

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16. Vi ses på Smukfest!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide