[single_post_category_name]

Tinderbox: Festivalen i tusindårsskoven

Har du en svaghed for den amerikanske festival Coachella men synes prisen er lidt for pebret? Så er Tinderbox festivalen for dig!

Festivalen bliver afholdt i Tusindårsskoven i Odense fra d. 23-25 juni, hvor der er mulighed for at svømme i mad og drikkelse fra tidlig eftermiddag til langt ud på natten. Til de gæster der kommer langvejsfra og ikke synes det er specielt fedt at rejse frem og tilbage fra festivalen, er der for første gang mulighed for at overnatte på Væddeløbsbanen, som ligger lige ved siden af Tusindårsskoven. Dette er ikke noget, der har været gjort før, da man har fokuseret mere på at holde det i den amerikanske Coachella stemning, som er en festival, der strækker sig over flere dage, uden overnatning.

Foto: Morten Rygaard

Festivalen så første gang dagens lys i 2015 og startede ud med nogen af verdens største artister! Tinderbox 2015s succes har ført til endnu et fedt line-up dette år! Tinderbox er en af årets festivaller, som du bestemt ikke vil gå glip af!

Foto: Morten Rygaard

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16. Vi ses til Tinderbox!

LÆS OGSÅ: Survival tips til din festival!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide