[single_post_category_name]

Stella Polaris 2016: Det skal du høre

Årets absolutte ‘chill’fest står for døren! Det bliver traditionen tro afholdt i Danmarks fineste haver med ‘electronic music’ flydende gennem højtalerne. Vi har samlet en lille oversigt, så du kan se, hvilke kunstnere der gæster dette år.

Tourplan:

D. 27. Juli: Kolding

D. 30. Juli: Aarhus

D. 05. August: Sønderborg

D.07. August: Frederiksberg

LÆS OGSÅ: Den ultimative sommerplayliste: De største sommerhits

Selvom musikken for mange er den vigtigste del af dagen, så er det en åben mulighed for en afslappende og hyggelig dag med dine nærmeste. Selvom musikken ikke nødvendigvis falder 100 % i din smag, så er det, når alt kommer til alt, en skøn og gladelig begivenhed! Du sidder godt tilrette mellem træer, søer, blomster, grønne nuancer og i en afslappende atmosfære modsat de fleste andre festivaller i det 21 århundrede, som typisk er lidt mere kaotiske.

LÆS OGSÅ: Redaktionens bedste musikoplevelse

Kunstnere:

A Man Called Adam

Adeline

Asta Fall

August

BlondAge

Ayowa

Chinah

Daniel Miller

Gavyn Mytchel

Helmet Compass (feat. Al Agami)

Hush Forever

Lis Sørensen & Mads Björn

Phlake

M.I.L.K

Slowolf

Soleima

Chris CoCo

Christian D’Or

Jærv

Lulu Rouge

Mikael Simpson

Mike Salta

Tue Track

WAQAR

(Og endnu flere som Stella Polaris ikke har løftet sløret for)

Det glæder vi os mest til at høre:

Phlake må være vores største favorit som dette års kunstner på Stella Polaris! Musikgruppens single “Pregnant” ramte os lige i vores kvindehjerter, og vi kan ikke vente med at gynge med i takt til musikken og nyde deres optræden. Det må du altså ikke gå glip af!

Lis Sørensen & Mads Björn er helt sikkert en af vores favoritter, fordi Lis Sørensens stemme aldrig er til at tage fejl af. Vi indrømmer gerne, at hun er en af de få på listen, som vi virkelig kender til, og som vi ved, at vi elsker! Hendes sangstemme skal uden tvivl nok vække noget i dig.

Der er noget helt specielt over en kunstner som Soleima, og vi glæder os til at se, hvordan en koncert med hende ser ud. Vi er vilde med kvinder, som skiller sig ud fra mængden, og som har et talent som ikke kan sammenlignes med alle andre i branchen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide