Copenhagen Pride fejrer 20-års jubilæum

Copenhagen Pride 2016 er allerede skudt i gang og er som altid fyldt med kærlighed, regnbuer, diversitet og helt uforglemmelige oplevelser i hovedstaden.

MEN i år er noget helt særligt fordi, at Copenhagen Pride også fejrer sit 20-års jubilæum – ja, de startede allerede i 1996!

LÆS OGSÅ: Din weekendguide

Copenhagen Pride har indtaget hovedstaden endnu en gang og vil fortsat være en del af indre København til og med lørdag d. 20. august, hvor paraden vil bevæge sig fra Frederiksberg Rådhus via Vesterbrogade til Rådhuspladsen.

Du kan dykke ned i programmet og kigge nærmere på alle de aktiviteter og koncertoplevelser som Copenhagen Pride 2016 byder på lige HER – ses vi til en uge fuld af glæde og fest?! Team ChriChri er i hvert fald på!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet