[single_post_category_name]

Det skal du lave i din weekend i Aalborg

Nyd en overdådig donut

Har du en sød tand ligesom os? Så kan du simpelten ikke lade sig selv gå glip af en lækker hjemmelavet donut fra Donut Factory! (Nam nam sige vi bare!) Hvad de ikke byder på af lækkerier, det er helt vildt! Så hop ind på deres Instagram og se alle de lækre varianter og så er det jo helt okay at forkæle sig selv og sin søde tand, nu hvor det er weekend 😉

Hvor?
Bredgade 10, 9000 Aalborg

Hvornår?
Fredag fra 10.00 – 19.00
Lørdag fra 10.00 – 18.00

 

Nymarksminde Bagagerumsmarked

Søndagen byder på fyldte bagagerum, hvor der sælges ud af gemmerne. Der vil være gratis adgang til markedet, men ønsker de små at benytte Mini-zoo, Legeland og Fodboldgolf hos Nymarksminde, så skal man betale normal entré. Uanset hvad, så venter en hyggelig søndag, men prutten om prisen og godt humør. 

Hvor?
Nymarksminde

Hvornår?
Søndag d. 18 september kl.9.00 – 15.00

Et godt grin

Trænger du til at læne dig tilbage og få en god lørdag aften med et godt grin? Så præsenterer Comedy ZOO On Tour, Dan Andersen, Anders Fjelsted og Ane Høgsberg. Der er lagt i kakkelovnen til en rigtig sjov aften for enhver smag, så tag din veninde eller kæreste under armen og så kan i bestille billetten her

Hvor?
Skråen i Nordkraft
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

Hvornår?
Lørdag d. 17 september kl.20.00

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide